Island – Finland i VM-kvalet

Hans Backe

Med nio VM-kvalmatcher på schemat så är torsdagskvällen räddad. Välj bland en hel rad spännande matcher så som Italien – Spanien, Österrike – Wales eller varför inte det helnordiska derbyt mellan Island och Finland. Klockan 20.45 är det avspark för samtliga matcher och du gör bäst i att spela hos VIKS sportsbook för att bli kvällens stora vinnare!

 

Island vs Finland | 20.45 Laugardalsvöllur

I en grupp där samtliga lag spelade 1-1 i första omgången så är utgångsläget helt jämt inför de kommande kvalmatcherna. Island lyckades senast få med sig ett oavgjort resultat emot Ukraina i en match där kamp och inställning var ledorden. Finland å sin sida kommer ifrån en 1-1 match hemma mot Kosovo där man inte imponerade och mycket väl kunde ha tappat samtliga poäng.

Island är mycket svårslagna hemma på Laugardalsvöllur där man inte har förlorat en officiell tävlingsmatch på över tre år. Det mesta talar för att den sviten kommer att fortsätta även efter kvällens match då Finland är ett lag man ska ha en god chans att slå.

Det var över ett år sedan Finland vann en landskamp och man har på sina senaste 10 matcher förlorat 6 stycken. Inget smickrande facit för Hasse Backe och det finländska landslaget där det krävs en rejäl skräll för att man ska ta sig till kommande mästerskap i Ryssland 2018.

Spela på matchen hos VIKS sportsbook och ta del utav marknadens bästa odds. Du kan självklart välja att spela direkt via din mobil för att få tillgång till oddsspel var du än befinner dig. Bli medlem nu och bli belönad med ett riskfritt spel värt 200 kronor!

Spela med VIKS här!