Malmö FF vs Jönköping Södra | 19.00

Malmö FF Jönköping Södra

Så var det matchdags igen, två nya möten i Allsvenskan har vi att se fram emot och vi väljer att lägga fokus på matchen mellan Malmö FF och Jönköping Södra. Ska vi få en ny serieledare under kvällen eller ska Jönköping Södra skrälla och få med sig något ifrån en av säsongens tuffaste bortamatcher? Klockan 19.00 är det avspark på Swedbank Stadion och du kan självklart spela på matchen hos Bet365!

 

Malmö FF i jakt på serieledning

Utan europaspel så har Malmö FF denna säsong kunnat rikta fullt fokus på att plocka hem Lennart Johanssons pokal. Man utmanas dock hårt av IFK Norrköping som för tillfället leder serien med 2 poäng med en match mer spelad. Vid seger för Malmö FF ikväll så är serieledningen återtagen och man kan börja jobba för att bärga sitt tredje SM-guld på fyra år.

Jönköping Södra som i föregående omgång mötte Östersund i en mycket omtalad match kommer ikväll att ställas inför säsongens tuffaste uppgift. Hemma är Malmö FF mycket starka och det kommer krävas något alldeles extra ifrån gästerna om man ska få med sig några poäng hem till Jönköping.

Bet365 erbjuder spel på samtliga Allsvenska matcher med några utav marknadens bästa odds. Du kan självklart välja att spela live för att ta del av de senaste liveoddsen och följa matcherna via din mobil eller dator. Bli medlem nu om du inte redan är det och belönas med en exklusiv välkomstgåva!

Malmö FF                                            1.30

Oavgjort                                              5.50

Jönköping Södra                               9.00

 

Spela på matchen med Bet365 här!