Valencia vs Celta Vigo

Ingen Guidetti på plan när Celta tar emot Valencia

Valencia vs Celta Vigo

Celta Vigo reser ikväll till Valencia utan John Guidetti som tyvärr är skadad. Och det är två lag med god form som springer in på Mestallas gräs. Valencia tog en viktig seger mot Deportivo senast och kan nu släppa nedflyttningshotet för ett tag. Celta Vigo har efter en liten svacka nu tre raka segrar i ryggen.

Det här blir lite av en vattendelare för Celta Vigo, ska man haka på Europaplatserna på riktigt eller blir det en säsong i ingenmansland?

Matchen i matchen

Chilenaren Orellana lämnade i vintras Celta Vigo för just Valencia på lån efter en påstådd schism med tränare Berizzo. Nu ställs de öga mot öga igen, och det återstår att se om det blir ett kärt återseende eller inte. Kommer de hälsa på varandra? Kan Orellana återvända till Celta efter det som har hänt?

En annan intressant aspekt i matchen är Celtas tränare Berizzo som har ryktats ta över Valencia efter säsongen. Kanske är han redan klar, kanske inte. Hur påverkar det Celta inför dagens match?

Frågorna är många, och vi får se hur många svar vi får efter matchen.

Skrällchans för Celta Vigo

Ser man till oddsen står Valencia som knappa favoriter. Men vi höjer ett varningens finger för Celta Vigo som har tre raka segrar och dessutom plusstatistik på Valencia den här säsongen. Samtliga tre matcher den här säsongen (La Liga och Copa del Rey) har slutat med seger för Celta.

Oavsett vilket lär det bli en fartfylld match med två lag som kan spela relativt avslappnat, men det är Celta som har mest att spela för.

Hos StayBet hittar du de bästa spelen på matchen. Vi har hittat två odds med spelvärde. Det ena är tvåan på Celta till 2.74 och det andra är båda lagen gör mål till 1.63.

Spela på matchen hos Staybet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.