johan wiland

J-Södra vs Hammarby – Stort spelvärde på Bajen

På Stadsparksvallen i Jönköping tar hemmalaget J-södra emot Hammarby i Allsvenskans 17:e omgång. Bajen är favoriter och ska så vara, men hur tänker oddssättarna när de sätter dem så högt?

Nyförvärven lyfter Bajen

Nye sportchefen Jesper Jansson har satt sin prägel på laget direkt. Joseph Aidoo, Tim Markström och Johan Persson. In har de två danskarna Jeppe Andersen och Mads Fenger kommit, dessutom gjorde man idag klart med den erfarne målvakten Johan Wiland. Det är tre mycket nyttiga värvningar som går rakt in och höjer kvalitén i laget, speciellt Wiland för målvaktssituationen var ett stort problem tidigare. Utöver de tre har även Halmstads Rebin Asaad skrivit på för klubben.

Jönköpings Södras usla form

J-Södra har det inte lätt för tillfället. De är segerlösa i Allsvenskan sedan 7 maj då AFC besegrades på hemmaplan. De har enbart tagit fyra poäng på nio matcher, så det börjar onekligen se tufft ut för J-södra som måste börja plocka poäng om inte hotet om nedflyttning ska bli verklighet. Det stora problemet är att man gör alldeles för få mål och det är uppenbart att offensiv kvalité saknas.

Speltips

 

Hammarby att vinna – 2.70@ComeOn

Jag kan faktiskt inte se hur Hammarby ska förlora en sån här match. I grunden är de klasser bättre än J-södra, och nu har man dessutom fått in ett antal spetsspelare som höjer laget. 2.70 är ett mycket bra odds!

ComeOn

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.