Juventus solklara favoriter att gå vidare i CL

Juventus Stadium

Juventus ställs ikväll mot portugisiska FC Porto i en helt avgörande match om att gå vidare till kvartsfinal i Champions League. Efter 2-0 på bortaplan har Italienarna slagläge inför returen, och på Juventus Stadium är hemmalaget overkligt starka med 31 raka ligasegrar. Det var förvisso en svit som såg ut att brytas i den senaste ligamatchen mot Milan. Vid ställningen 1-1 blåste domaren för straff i den 97:e minuten och Dybala slog in den i mål.

Hemmalaget har en stark form och går in i dagens möte som stora favoriter. Tränare Massimiliano Allegri har en närmast fulltalig trupp till sitt förfogande, det är bara Stefano Sturaro som saknas ikväll. Giorgio Chiellini är tillbaka i truppen efter skada, men det återstår att se om han anses 100 % redo att starta.

FC Porto har allt att vinna och är tvingade att gå framåt. De måste göra hela tre mål för att gå vidare, och det blir inte lätt. Men formen är mycket god. De har nio raka segrar i ligan, och har inte släppt in mål på fem matcher. För Juventus del gäller det att hålla koll på Yacine Brahimi och André Silva. De är två absoluta nyckelspelare som måste stå för en bra prestation om Porto överhuvudtaget ska ha en chans.

Det blir intressant att se vilken inställning Juventus har till dagens match. Kommer man gasa i början för att döda matchen? Eller kommer man spela på resultatet? Klart är att bortalaget måste gå för det, och det gör att det kan bli en svängig match. Hos Mobilbet kan man spela på att båda lagen gör mål till 2 gånger pengarna. Det känns som ett tips som ligger nära till hands.

Kv ällens spel:

Juventus vs Porto – Båda lagen gör mål BLGM 2.0@Mobilbet