Spela sportsbetting med 2000 kr extra!

100% välkomstbonus

För nya spelare hos Expekt väntar ett riktigt schysst erbjudande, nu får du nämligen upp till 2000 kr extra att spela för!

Expekts nya välkomstbonus

Om du ännu inte har registrerat ett konto hos Expekt är det ett utmärkt tillfälle att göra det nu. Nu kan du ta del av ett exklusivt erbjudande som bara gäller via denna länk. När du gör din första insättning hos Expekt kommer du att få 100 % bonus upp till 2000 kr. Det innebär alltså att din första insättning dubbleras!

  • Registrera dig hos Expekt 
  • Gör en insättning 
  • Få 100 % upp till 2000 kr 

Med 2000 kr extra kommer du en bra bit på vägen, och då kan du i lugn och ro prova på allt vad Expekt har att erbjuda. Här kan du spela live betting på de hetaste ligorna i världen. Det finns hur många former som helst; nästa mål, nästa hörna, antal mål, antal gula kort och så vidare. Expekt har spel på exempelvis Allsvenskan, Premier League, Champions League, La Liga, Serie A, Formel 1, NHL och så vidare. Det är bara att välja och vraka!

Erbjudanden hos Expekt

Utöver den här nya förmånliga välkomstbonusen finns det mycket annat att ta del av. Till exempel en helgbonus som ger dig ett riskfritt spel upp till 250 kr. Men också ett speciellt erbjudande på SHL och NHL. Det är bara att anmäla dig till kampanjen ”insatsen räddad”, om du gör det kommer du att få dina spel återbetalade vid eventuella förluster. Placerar du ett singel live-spel med 1.50 i minsta odds får du 25 % cashback upp till 500 kr!

Det var bara några exempel på vad Expekt ger till alla sina kunder. Bli medlem nu och hämta din välkomstbonus på 2000 kr!

Besök Expekt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.