Mobilebet - Malmö FF

Silly season – Oddsen finns hos Mobilebet

Det har varit klart sedan länge men förra veckan fick MFF fira sitt tjugonde SM-guld trots 1-2 förlusten hemma mot BK Häcken. I ett storslaget firande där Malmö FF hade representanter för alla 20 guld avslutades med att Zlatan Ibrahimovic överlämnade pokalen till Markus Rosenberg – en syn MFF-fansen bär med sig med glädje resten av livet.

Även om Malmö var totalt överlägsna under 2017 finns det en del fläckar på den annars så lysande solen. Efter uttåget mot Vardar i CL-kvalet var många ifrågasättande till om Magnus Pehrsson verkligen är rätt man att leda laget. I allsvenskan var det dock inget snack och MFF kunde säkra guldet med tre omgångar kvar.

Är Malmö FF redo för nästa säsong?

Den stora frågan under 2017 har inte handlat om SM-guldet utan istället om alla kontrakt som går ut efter säsongen. Än idag är det fortfarande oklart hur vissa spelare gör. Anton Tinnerholm kom som okänd högerback från Åtvidaberg men har under sin tid i Malmö blivit en etablerad spelare som dessutom blev utsedd till årets försvarare under 2017 i Allsvenskans stora pris. Tinnerholm har redan meddelat att han lämnar vilket även norrmännen Jo Inge Berget och Magnus Wolff Eikrem har gjort. Oscar Lewicki, Erdal Rakip och Felipe Carvalho har alla utgående kontrakt men har inte gått ut med om de lämnar eller skriver på.

Med så många spelare som lämnar lär det värvas rätt friskt i vinter och med en ekonomi som är starkare än alla allsvenska klubbar tillsammans har Danne pengarna att spendera för att få ihop en trupp som klarar både europaspel, allsvenskan och svenska cupen.

Spela på Silly Season hos Mobilebet

Vill du betta på silly season, svensk fotboll eller utländsk fotboll som Premier League, Champions League eller La Liga är Mobilebet ett riktigt bra alternativ. Du får en skön välkomstbonus när du blir ny kund. Registrera ett konto hos spelbolaget idag för att del av en riktigt fin betting bonus.

Spela på Silly Season här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.