Liverpool Coutinho Firmino

Liverpool behöver tre poäng mot West Ham

Liverpool har snudd på kniven mot strupen när de möter West Ham under söndagen. Poängtapp här och drömmarna om spel i Champions League kan spricka.

Liverpool behöver alla poängen

Liverpool åker till West Ham för att ta ett steg närmare Champions League-spel. Om de vinner idag och mot Middlesbrough senare så kan de säkra en topp 4-placering. Klopp och grabbarna har alltså allt i egna händer. Men att Liverpool åker till London Stadium och plockar tre enkla pinnar är ingen självklarhet. West Ham ställde till det förra helgen för Spurs som kom på besök för ett fredagsderby och skulle bara ställa in skorna och göra som de hade gjort de senaste veckorna – vinna med 4-0 eller liknande. Istället var det Hammers som plockade alla tre poäng i matchen och därmed satte de i princip punkt för Spurs jakt på Chelsea som kunde rycka ifrån.

I sina tre senaste besök hos West Ham har Liverpool varit förlorare. Faktum är att Liverpool inte har vunnit någon av de fem senaste matcherna som lagen har spelat. Det har blivit två kryss och tre Hammers-vinster. Inget drömmotstånd då Reds behöver tre poäng här. Dessutom är West Ham obesegrade i sina fem senaste matcher på senaste tiden.

West Ham kan slappna av

West Ham har inget att spela för i stort sett rent tabellmässigt, men en stormatch är en stormatch och säsongen börjar lida mot sitt slut. Nog ska laget kunna tagga igång här och vilja visa ännu ett topplag att det här laget är att räkna med. Speciellt mot Liverpool som man har haft bra resultat mot.

Spelmässigt finns det värde i West Ham då det finns fina odds där. Liverpool är oberäknekliga i såna här matcher och deras facit mot West Ham de senaste åren. Läge för skräll? På Marsbet finns en rak West Ham-vinst till fina 5,28.

MarsBet

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.