Mohamed Salah

Liverpool rycker i Salah

Romas vindsnabbe ytter Momo Salah ser ut att vara på väg till Liverpool för ett nytt försök i Premier League, denna gång för Liverpool då Jürgen Klopp tror att Salah är ett bra komplement till sin löpstarka trupp.

Det finns bud på bordet

Det är nu bekräftat att Liverpool är intresserade för Romas löpstarke anfallare Mohamed Salah.
Romas nye sportchef Monchi har gått ut med att det finns ett bud från Liverpool på egyptern, men att det är för lågt för att det ska bli en affär, det skriver brittiska Mirror.

-Det finns ett intresse från en engelsk klubb i Salah. Det finns ett erbjudande men vi sätter priset och vi bestämmer om vi säljer till det priset.
Enligt uppgift behöver Liverpool krydda sitt bud med ca 10 miljoner pund på sitt tidigare bud som låg på runt 26 miljoner pund.

Monchi har gjort klart att Roma inte är en ”supermarket” och att priset på 35-36 miljoner pund är take-it-or-leave-it för engelsmännen.

– Roma vill inte sälja spelare, Roma vill bygga det bästa laget för våra mål – vi är inte en mataffär, säger sportchefen.

Premier League vana från tiden i Chelsea

Salah har tidigare varit och snurrat i Premier League, då i London när Chelsea köpte honom för 11 miljoner pund från Basel i januari 2014. Det blev ingen större succé då i den blåa tröjan och han lånades ut till Fiorentina och senare Roma, även det på lån innan den italienska huvudstadsklubben köpte loss honom.
Snacket går om att affären ska vara nära, då Liverpool och spelaren uppges vara överens om det personliga kontraktet. Spekulationerna eldades på när Salahs agent uppdaterade sitt Instagramkonto med bilder från London.
Dessutom har en bild med Salah själv figurerat på sociala medier där han står med två fans som håller upp Liverpool-tröjor.

Det som ytterligare talar för en affär är att Roma har lite strul med FFP (Financial Fair Play) och skulle behöva göra en affär innan juni.

Spela på Premier League hos Nordicbet

Nordicbet odds bonus

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.