Målfest att vänta i Dortmund – Hamburg

Bundesliga

Dortmund och Hamburg har inte alls presterat som man kan förvänta sig den här säsongen, och nu drabbar de samman i en måstematch. Dortmund måste vinna för att hänga på i racet om en direktplats till Champions League. Hamburg å andra sidan lever i en helt annan verklighet och måste få med sig poäng för att få lite andrum i nedflyttningsstriden.

Precis som vanligt när Dortmund och Hamburg spelar brukar det bli massa mål. Och det finns inget som tyder på att det inte bli så ikväll när lagen drabbar samman på Westfalenstadion. Hemmalaget Dortmund snittar över mål framåt och över ett mål bakåt per match. Hamburg är det lag som släppt in näst flest mål i ligan (47 stycken), och de har en tendens att åka på rejäla förluster mot topplag. Vi minns till exempel den bisarra matchen när de förlorade med hela 8-0 mot Bayern München.

Det är dock ett skadedrabbat hemmalag som springer ut på Signal Iduna Park ikväll. Erik Durm, Andre Shürrle, Mario Götze, Marco Reus och Sokratis Papastathopoulos missar matchen på grund av skador. Dessutom är Marcel Schmelzer och Julian Weigl osäkra. Kanske kan det öppna upp för Alexander Isak? Den som lever får se…

I Hamburg saknas definitivt skadade Nicolai Müller och Nabil Bahoui. Kyriakos Papadopoulos och Gideon Jung är osäkra.

Det här kommer av allt att döma bli en målrik match där Dortmund i vanlig ordning kommer gasa på rejält. Vi tror att Över 2.5 mål är givet och kan spelas till 1.50@SuperLenny.

Capture

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.