Manchester United i jakt på andra segern

Zlatan ManUtd

Premier League rullar vidare och för första gången någonsin bjuds vi på match redan på fredagen. Manchester United ska för första gången denna säsong spela hemma på Old Trafford och Zlatan Ibrahimovic ska äntligen få göra sin debut inför hemmafansen. Första Premier League-matchen slutade med succé, ska vi få se en upprepning på det i kvällens match? Southampton står för motståndet och man kommer göra allt för att störa den röda jätten ifrån Manchester. Spela på matchen hos Bethard!

Ny svensk succé på Old Trafford?

Det kan inte ha undgått någon. Zlatan Ibrahimovic öppnade sitt äventyr i Premier League på bästa möjliga sätt när han redan i debuten nätade och såg till att hans Manchester United vann med 3-1. Nu är det dags för svensken att äntra Old Traffords gräsmatta inför en kokande hemmapublik.

3 poäng i premiären och stor chans till ytterligare poäng i kvällens match, säsongsinledningen kan bli en trevlig historia för Manchester United. Man har inför denna säsong förstärkt truppen rejält, så också på tränarbänken. José Mourinho, Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba är tillskott som hade lyft vilket lag som helst.

Southampton kommer senast ifrån 1-1 emot Watford, en match som man ägde totalt under stora delar. Man är på jakt efter första 3-poängaren och kanske är kvällens match rätt tillfälle att plocka hem full pott. Ingen räknar med att Southampton ska vinna matchen så man går in till matchen utan någon som helst press på sig.

Spela på matchen hos Bethard och ta del av marknadens bästa odds, både pre-game och live.

Var en vinnare du också, spela på Bethard!