Tävla på Unibet om fotbollsresor

Vad sägs om att se ett El Clasico på plats eller kanske ett tyskt mästarmöte mellan Bayern München och Borussia Dortmund? Oavsett vilken liga eller vilket lag du föredrar så kommer du ha chansen att få uppleva spänningen på plats genom att delta i Unibets senaste tävling. Spela på valfria matcher och samla poäng i jakten på förstapriset som ger dig hela fyra stycken oförglömliga fotbollsresor att utnyttja under den kommande säsongen. Nu kör vi!

Se europeisk toppfotboll på plats

Anmäl dig till kampanjen nu och du kommer att tjäna poäng för varje vunnet spel du lägger fram till och med den 4:e september, både pre-match och livespel ger poäng. Hur många poäng du får för ett vunnet spel bestäms genom en formel där ditt satsade belopp multipliceras med antal matcher på kupongen samt totalt odds, läs mer på Unibet.

Vinsterna är något utöver det vanliga där spelaren som slutar på förstaplats kammar hem inte mindre än fyra stycken fotbollsresor med resa och boende inkluderat. Utöver detta så gömmer sig även kontantvinster och riskfria spel till ett värde av 500 kronor i prispotten.

Oavsett om du föredrar engelsk, spansk eller italiensk fotboll så kommer du med Unibets tävling kunna vinna biljetter för att se dem alla. Den 4:e september avslutas tävlingen så det gäller att börja samla poäng redan nu. Augusti innebär avspark för nya säsonger av de bästa ligorna ute i Europa, hitta dina bästa spel när toppmatcherna nu avlöser varandra.

Tävla om ett fotbollspaket utöver det vanliga med Unibet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.