IFK Norrköping

Norrköping ska köra över AFC United

IFK Norrköping åker till Eskilstuna för att spela mot projektet AFC. 

 

Finns inget annat än tre poäng för Peking

I senaste matchen Peking spelade var det ett frustrerat lag som inte lyckades avgöra matchen mot Sundsvall. Med det sagt så saknades det inte chanser, Tommy Naurin fick gå på högvarv för att rädda alla bollar som kom flygande. Men det nya Sundsvall är ett lag som inte bjuder upp till dans utan snarare prioriterar defensiven före etablera anfallsspel. Istället är de nöjda med 0-0, vilket kanske är fint ändå. Det är naivt att försöka sig på ett spel som spelartruppen inte behärskar. För övrigt har Giffarnas senaste fyra matcher slutat med kryss varav tre av dessa har blivit 0-0.

 

AFC United under isen

AFC har fortfarande inte lyckats vinna i årets allsvenska. De ligger som en sten på havsbotten och har skrapat ihop tre pinnar genom kryss mot IFK Göteborg, Örebro och Halmstad. I övrigt är det idel förluster mot motstånd av blandad kvalitet. Den enda gången Eskilstunas nya lag hållit nollan var mot Halmstad då det slutade 0-0. Pelle Olssons AFC har inte lyckats sätta sin defensiv på samma sätt som exempelvis Sundsvall och frågan är om han inte har tappat omklädningsrummet redan. Framåt har man lyckats göra fem mål totalt, men på de senaste fem matcherna har de endast gjort två. Främste målskytt är Mohamed Bura Turay som stått för tre av målen.

 

Tipset

Den raka tvåan på Norrköping att vinna ligger på 1.54 hos Nordicbet vilket får anses som helt okej värde. Handicapspelet (+1 AFC) landar på 2.45 vilket får anses som bra med tanke på vad vi kan förvänta oss för match. Kvällsmatch och det är kul med fotboll. Peking vill nog ta revansch sen sist och panga in ett par bollar på fredagskvällen. Det här är ett ypperligt läge att visa vad Norrköping går för.

Norrköping att vinna 1.54 hos Nordicbet

Nordicbet