zlatan

Ny match väntar för Manchester United!

På tisdag är det dags för de sista matcherna i Champions League-gruppspelet och vi väljer att blicka bort mot Old trafford och mötet mellan Manchester United och CSKA Moskva. Teoretiskt sett så är det de tre översta lagen som kan gå vidare i grupp A och på tisdag avgörs det. Avspark 20:45.

bettingsidor-betfinal

I lördags var det dags för ett tungviktsmöte som heter duga men den stora skillnaden i de bägge lagen stavades David De Gea. Spanjoren var stundtals en levande vägg men tvingades kapitulera i den 49:e matchminuten när Lacazette snyggt reducerade till 1-2 . Manchester kunde därefter sätta 1-3, ett resultat som stod sig matchen ut.

Men det var, trots vinsten med 3-1 inget övertygande spel och bollinnehavet 73%-27% talar sitt tydliga språk. Att Arsenal dessutom hade 14 skott på mål, mot manchesters 4 säger också en hel del om hur många chanser som Arsenal brände.

Var är Zlatan Ibrahimovic?

Under matchen så fanns svenske Zlatan Ibrahimovic på Emirates Stadium, dock inte i truppen utan på läktaren, vilket givetvis har skapat spekulationer kring svensken. Vissa menar att man vilat honom till den viktiga matchen på tisdag, andra menar att han inte får plats i dagens united. Men precis som svenskens skada så är det otroligt tyst kring svensken.

Därför ska det bli spännande att se hur Startelvan ser ut på tisdag när CSKA Moskva kommer på besök. Dessutom spelar FC Basel borta mot Benfica nere i Portugal. En match som Betyder oerhört mycket för FC Basel som spelar för att gå vidare i gruppen, medans Benfica fortfarande inte lyckats plocka en enda poäng.

Vill du spela på Manchester United – CSKA Moskva eller någon av de andra matcherna i Champions League så har Betfinal ett brett utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny spelare en grym Insättningsbonus på 100% upp till 500 Kronor.

Hämta bonus här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.