karlskrona

SHL: Grymt odds på Färjestad med Scandibet!

På fredag är det äntligen dags att plocka fram julkalendern. Vad det också är dags att göra är att slänga in en slant på att Färjestad lyckas ta tre poäng mot Karlskrona HK ikväll. Nedsläpp 19:00

Scandibet

Karlstadborna kommer till fredagens möte mot Karlskrona HK efter att ha åkt på en lite chockartad förlust mot Malmö Redhawks i lördags när man åkte på en 2-1 förlust hemma på Löfbergs Lila Arena. Karlskrona lyckades lite skickligt vinna mot just malmö igår, mycket tack vare ett grymt målvaktsspel. Vad som också bör finnas i åtanke är att Malmö igår saknade Robin Alvarez som skadades och blir borta ett bra tag. Senast efter Landslagsuppehållet förväntas han vara tillbaka.

Storspel av Alsenfelt

Färjestad är som bekant ett riktigt bra hockeylag och har så varit sålänge vi kan minnas. När man åkte på förlust hemma mot ett Malmö i lördags så var det inget man hade räknat med. Dock bör vi inte glömma att Malmö hade Oskar Alsenfelt som tog allt, samtidigt som skåningarna hade marginalerna på sin sida utnyttjade de få chanser man fick.

Så logiskt sett borde karlskrona kunna slå Färjestad eftersom Malmölaget vann över Karlstadlaget samtidigt som man förlorade över KHK. Men som vi alla vet så finns där inget som är logiskt i Ishockey och på fredagskvällen kommer vi därför att få se ett revanschsuget Färjestad som åker ner till Karlskrona och hämtar hem tre poäng. Blekingelaget är ganska mediokert och har inte den kvalitén som finns i Färjestads läger.

Vill du spela på matchen mellan Färjestad BK – Karlskrona HK, eller någon av de andra matcherna i SHL så har Scandibet ett grymt utbud på spel i alla dess former. På denna spelsidan du dessutom som ny kund en grym insättningsbonus på 100% upp till 2000 kronor.

 Hämta din bonus Här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.