Barcelona

Oddsboost när Barcelona tar emot Eibar

Ikväll tar serieledande Barcelona emot Eibar på Camp Nou. Betfair erbjuder en riktigt galen oddsboost på matchen med 4.00 i odds på seger för Barcelona. Visst tar Barcelona femte raka segern ikväll?

Barcelona hade mycket turbulens i sommar när Neymar lämnade till PSG efter att ha blivit världens dyraste spelare. Som ersättare för den brasilianska stjärnan värvades Ousmane Dembele från Dortmund in. Tyvärr, för Barcelonas och Dembeles del, blev 20-årigen allvarligt skadad och förväntas vara borta cirka fyra månader.

Barca har gått rent

Har Barcelona verkligen blivit ett sämre lag utan Neymar? Många menar på att Messi får ett helt annat utrymme nu och får ut sin fulla potential när han inte behöver dela uppmärksamheten med brasilianaren. Om vi ska gå på resultaten under säsongsinledningen så har i alla fall laget inte blivit sämre. På de första fyra matcherna i ligan har Barcelona vunnit alla och bara släppt in ett mål. Dessutom övertygade laget rejält i Champions League när katalonerna körde över Juventus och vann med 3–0 efter två mål av Lionel Messi.

Hämta Bonus

Statistiken talar för Barcelona

Eibar i sin tur har två vinster och två förluster på deras inledande fyra matcher i La Liga. Laget har slagit Leganes och Malaga medan det blivit förlust mot Athletic Bilbao och Sevilla. Mot Barcelona ska laget inte ha en chans och allt annat än seger för Barcelona vore förstås en jättesensation. Lagens sex senaste matcher har slutat i seger för Barcelona med den överlägsna målskillnaden 20–3 i Barcelonas favör.

Boostat odds hos Betfair

Betfair är en officiell bettingpartner för FC Barcelona inför kvällens match har de ett exklusivt erbjudande för dig som ännu inte är medlem hos spelbolaget. Tidigare låg oddsen på 1,11 för Barcaseger men nu har Betfair höjt oddsen till 4.0 på att Barcelona vinner mot Eibar. Besök Betfair på direkt för att ta del av detta exklusiva erbjudande och säkra dina pengar idag. För att Barca slår Eibar vågar vi nästan med säkerhet säga.

Betfair

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.