hockey classic

SHL är tillbaka vilket innebär gratisspel i mobilen

SHL är tillbaka och en alldeles för lång sommar är äntligen över. Abstinensen har varit stor hos många men nu är premiäromgången äntligen avklarad och serien i full gång. Nordicbet firar detta med 200 kr i gratisspel i mobilen.

Målrik premiäromgång i SHL

En tung premiäromgång är nästan avklarad efter lördagens matcher. Regerande mästarna HV71 besegrade Djurgården med 4-2 och fick den starten man önskade. I Malmö var det Skånederby och stackars Rögle blev totalt demolerade när MIF Redhawks visade vem som är bäst med en klar seger med hela 5-0. Rödhökarna har rustat bra inför säsongen och förväntas vara med och slåss där uppe i toppen.

I Göteborg fick debuterande Mora tuffast möjligast start när Frölunda stod för motståndet. Trots en bra start visade sig Frölunda vara snäppet vassare och vann till slut med 3-2 efter förlängning. Övriga två matcher gick hela vägen till straffar. Färjestad och Luleå var snäppet kyligare än Linköping respektive Örebro.

Fjolårets finalister åker till Växjö

Imorgon tisdag är dags för de sista två premiäromgångarna när förra årets tvåa Brynäs åker till Växjö. I den andra matchen tar förra årets överraskning Karlskrona emot Skellefteå. Ingen av lagen lär dock rå på MIF när första omgången ska summeras. MIF har nämligen en målskillnad på hela 5+ efter första matchen.

Hämta Bonus

Få ett riskfritt spel hos Nordicbet till kvällens omgång

Nordicbet är ett av de absolut mest seriösa och bästa spelbolagen som finns på marknaden. Nu har de ett riktigt skönt erbjudande på SHL i mobilen. Du kan ta del av erbjudandet varje månad hos spelbolaget. Nordicbet är huvudsponsor till SHL vilket innebär fina kampanjer till alla kunder. Nu kan du få ett gratisspel med mobilen värt 200 kr varje månad. Så här hämtar du ditt gratisspel:

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Lägg ett spel på SHL på minst 200 kr (minsta odds 1,5)
  • Få ett gratisspel på 200 kr att lägga från mobilen.

Nordicbet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.