United vs burton Ligacupen

Riskfritt spel när United tar emot Burton

Dags för regerande mästaren Manchester United att kliva in Carabao Cup. På andra sidan kommer Championship-laget Burton Albion stå. Mourinho lär vila en hel del spelare men det skulle ändå vara mycket förvånande om Red Devils inte står som segrare när slutsignalen ljuder.

Eftersom Eric Bailly fått ledigt och det väntas en hel del roteringar kommer garanterat svenske Victor ”Vigge” Lindelöf få chansen ikväll från start. Det blir svenskens andra match i startelvan sedan serien startade. Återstår att se om han gör lika bra ifrån sig som i senaste matchen mot Basel.

Mourinho tar turneringen på största allvar

Trots att Mourinho vilar spelare som David De Gea, Antonio Valencia, Nemanja Matic och Eric Bailly tar den portugisiske demontränaren tävlingen på största allvar. United har en titel att försvara och stjärnor som Lukaku, Mkhitaryan och Marcus Rashford är uttagna i truppen.

Hämta Bonus

Burton i sin tur har haft en tuff start på årets Championship och huserar i skrivande stund på en 19e plats i tabellen. Laget har bara två vinster på de inledande åtta matcherna och det vore mer än en jättesensation om man kan rå på delade tabellettan i Premier League. Större under har visserligen skett men en tvåa på dagens kupong är inte att rekommendera.

Expekt ger dig riskfritt mobilspel

Om du är sugen på att spela på kvällens Carabao Cup eller på någon annan match kan vi rekommendera dig att prova på att oddsa hos Expekt. Hos spelbolaget hittar du ett stort utbud med bra variation på olika marknader.

Just nu erbjuder Expekt dig pengarna tillbaka när du spelar med mobilen. Om du aldrig har bettat hos Expekt via mobilen är detta dagen då du kan ändra på det. Så här gör du för att del av erbjudandet.

  • Ladda ner Expekts app på Appstore (eller någon annan stans där appar finns) eller besök spelbolaget i din mobila webbläsare
  • Lägg ett valfritt spel på minst 50 kr med minsta odds 1,5
  • Skulle du förlora återbetalar Expekt ditt spel med en skön bonus på upp till 250 kr

expekt