Özil

Özil på väg till Manchester United

Mezut Özil har enligt Daily Mirror sagt till sina lagkamrater att han lämnar Arsenal för Manchester United i sommar när hans kontrakt går ut. Detta har öppnat för att Wenger kan sälja redan i januari för att inte tappa den tyske världsmästaren helt gratis efter säsongen.

Turerna har varit många kring Mezut Özil som på riktigt slog igenom i VM 2010 i Sydafrika när han hjälpte sitt land till en bronspeng med sin makalösa blick för spelet. Det bländade passningsspelet gjorde att storklubbar som Manchester United, Barcelona Real Madrid fick upp intresset för den då 22-årige tysken.

Många titlar för Özil

Till slut blev det Real Madrid som pungade upp 15 miljoner euro för Özil som efter sin första säsong fick ta över nummer 10. Samma säsong vann han även assistligan i hela La Liga med sina 17 assist. 2012-13 värvades Luka Modric in vilket gjorde att många var oroliga för att Özil skulle vantrivas. Men den Gelsenkirchenfödda sonen gjorde ändå en bra säsong och stod för 26 assist alla turneringar – vilket var mer än någon annan spelare i de europeiska toppligorna.

Trots en bra säsong valde Özil att skriva på för Arsenal 2013 där han har stannat sen dess. Titlarna i klubblaget har varit lätträknade och det har endast blivit två FA Cup-titlar och en Community Shield. I tyska landslaget har det dock gått betydligt bättre med 1 VM-guld 2014, 1 VM-brons 2010 + en U21-seger i EM 2009 i Sverige.

Hämta bonus

Özils kontrakt går ut i sommar och än så länge har inget nytt kontrakt skrivits på vilket talar för att det blir en flytt. Enligt Daily Mirror har Özil berättat för lagkamraterna att han inte tänker bli kvar på Emirates utan har planer på att lämna Arsenal för Manchester United. Wenger tappade Van Persie till United. Frågan är om han är redo att tappa ännu en storstjärna till en rivalklubb?

Spela hos Comeon

Vill du spela på övergångar, matcher eller något annat av allt engelsk fotboll har att erbjuda så rekommenderar vi verkligen dig att spela hos Comeon. Ett schysst spelbolag med sköna bonusar. När du blir ny medlem hos Comeon får du en välkomstbonus på antingen 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr att spela för. Dessutom får du en riktigt fin pizza hem till dörren. Mums!

ComeOn Banner