Porto mot Roma i Play Off

Dags för de resterande Play Off-matcherna i Champions League och ikväll bjuds vi på några riktigt högintressanta möten. Porto mot Roma och Villareal mot Monaco är två utav totalt fem matcher under kvällen. En plats i gruppspelet till hösten är vitalt för lagen så räkna med stenhårda möten där ingen kommer att ge bort något som helst gratis. Matcherna drar igång klockan 20.45 och du hittar de bästa matchoddsen hos NordicBet.

Sista matcherna innan gruppspelet

Det utan tvekan hetaste mötet för kvällen utspelar sig på Estadio do Dragao där Porto tar emot den italienska ligatrean Roma. Två lag som båda hör hemma i fotbollens finrum men som denna säsong alltså möts redan i Play Off. Två möten är det som gäller och det är alltså Porto som får börja med att spela hemma för att sedan bege sig till Rom om en vecka för returmatch.

Porto är som alltid mycket starka hemma på Estadio do Dragao och Roma kommer inte att få någon enkel uppgift i kvällens match. Det blir inte enklare av att man saknar tre försvarare, bland annat den så viktiga Antonio Rudiger. Hemmalaget kommer till spel utan några större avbräck och man kommer göra allt för att få med sig ett bra resultat inför returen nästa vecka.

En vinst för den portugisiska storklubben känns klart möjlig i kvällens match och i skrivande stund erbjuds vi hela 2.29 gånger pengarna på seger för Porto. Spela på matchen hos NordicBet och välj bland över 40 olika marknader.

Porto                                     2.29

Oavgjort                              3.35

Roma                                    3.35

Spela på Porto – Roma hos NordicBet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.