WBA

Premier League: Ångestmöte på New Hawthorns!

Ikväll börjar den 14:e omgången i Premier league och vi kikar närmare på mötet mellan hemmalaget West Bromwich Albion och Newcastle United. Ett möte som närmast får beskrivas som ett ångestmöte då bägge lagen inlett säsongen på ett högst mediokert sätt. Newcastle har förlorat de fyra senaste premier League-matcherna och ska Rafael Benitez inte behöva lämna så är det dags att de svartvita laget börjar vinna nu. Vi har hittat dessutom hitttat ett riktigt bra odds!  Avspark 21:00 The Hawthorns

bettingsidor-betfinal

Ångestmöte

Newcastle har hamnat i en rejäl formsvacka och kommer senast från en tung hemmaförlust då man torskade med hela 0-3 hemma mot Watford. Nu verkar det som att Merino verkart vara tillbaka i startelvan. Han var spelklar och vilades hemma mot Watford, förmodligen för att kunna vara med i tisdagens så viktiga match.

Rafael Benitez har länge spelat sin 4-2-3-1-uppställning men mot Watford hade han formulerat om sitt manskap och vi fick därför se en 4-4-2 uppställning, som dessvärre gav mer att önska. Därför tror vi att han kommer gå tillbaka till sin tidigare uppställning.

I West Bromwich ser det allt annat än ljust ut och laget har inte vunnit i ligan sedan den 19e Augusti (!). Därför behövs någonting hända i klubben för att man inte ska råka trilla ner i championship. Som tidigare nämnt är ligan nu stängd vad gäller försäljningar och värvningar, vilket gör att den kinesiske ägaren Guochuan Lai bör vara allt mer osäker på om han verkligen gjort rätt som köpt den krisande klubben.

Hursomhelst så tror vi knappast att vändningen för West Bromwich kommer idag och vi tror att Newcastle kommer greja den här uppgiften och tittar vi på Betfinal har dem ett grymt odds på Newcastle. Man har satt skyhöga 3.40 vilket får anses som klart spelbart. Just nu får du även en välkomstbonus när du som ny kund registrerar dig på Betfinal.

Hämta bonus här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.