mif redhawks

SHL: Tuff hemmamatch väntar ikväll för Malmö Redhawks!

Malmölaget som har en diger skadelista med många frånvarande, kan få det riktigt tufft och man behöver återigen ha en storspelande Oskar Ahlsenfelt i mål för att allt ska gå vägen för skåningarna. Nedsläpp 19:00 Malmö ArenaNordicBet

Malmölaget lyckades ta en riktig krigarseger borta mot Färjestad BK i Lördagskväll och kunde sedermera resa hem till skåne med tre poäng i bagaget. Ikväll väntar en ny match mot nästjumbon Karlskrona som senast åkte på storstryk mot Luleå när man förlorade med hela 6-0.

Malmö ligger för närvarande på en åttondeplats, vilket man givetvis inte är nöjda med. Man har när man inte har en massa skador, ett slagkraftigt lag som mycket väl ska vara uppe och slåss i toppen. Nu ser verkligheten lite annorlunda ut och därför ser tabellen också ut som den gör för malmölaget.

Skadelista

Värt att notera inför kvällens match är att Malmös skadelista har fått ännu en medlem. Det är malmöpågen Robin Alvarez som åkte på en handskada mot färjestad och tyvärr inte ser ut att komma tillbaka innan landslagsuppehållet.

Malmös skadelista ser förnärvarande ut som följer:

Chrstopher Nihlstorp, målvakt

Erik Andersson, back

Niklas Arell, back

Erik Forssell, Forward

Robin Alvarez, forward

Nichlas Hardt, forward

Max Görtz, forward

Dock tror vi man har ett tillräckligt starkt lag för att på hemmaplan kunna trycka ner Karlskrona och med spelare som Frederik Storm och Andy Miele som för närvarande ligger etta, resp. tvåa i den interna poängligan så  kan vad som helst hända.

Vill du spela på matchen mellan Malmö Rehawks och Karlskrona HK, eller någon av de andra SHL-matcherna så har Nordicbet ett brett utbud på spel och betting i alla dess former.

Just nu får alla nya spelare en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus Här!