United

Tuff bortamatch väntar Manchester United?

På tisdags kvällen är det återigen dags för Premier League och omgång 14. Manchester United spelar då borta mot Watford och måste fortsätta vinna i ligan för att inte Manchester City ska dra ifrån ytterligare i toppen. Avspark 21:00 Vicarage Road.

Bethard No background

 

I lördags lyckades dock United vinna hemma mot Brighton & Hove Albion med 1-0. Man spelade bra och i den sista halvtimmen steg Zlatan Ibrahimovic in på planen och visade återigen prov på styrka i såväl sitt spel som i sin fysik. Vågar vi tro att han snart finns med i startelvan?

Watford hittat formen?

Watford verkar också ha hittat formen efter två raka vinster i de senaste ligamatcherna. Man vann övertygande hemma på Vicarage Road förra måndagen när bottenlaget West Ham var på besök. I helgen tog man också en tung seger borta mot Newcastle med hela 3-0. Med detta sagt är det en tuff bortamatch som väntar The Reds.

Trots Watfords senaste vinster är man fortfarande inte tillräckligt starka för att kunna rå på Fotbollsgudarna från Manchester. Dessutom har Manchesterlaget på pappret ett mycket starkare lag.

Bethard

Just nu har vi grävt och letat efter ett riktigt bra odds och tillslut hittade vi det hos Bethard. Man har satt oddset 1,68 vilket får anses som bra. När vi tittar i tabellen så är det bara tre poäng som gäller för att man fortfarande ska vara med i kampen om ligatiteln eftersom det andra manchesterlaget fortsätter att övertyga. Just nu får du som ny kund en grym insättningsbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Hämta din bonus Här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.