swansea southampton

Premier League: Grymma odds hos Mobilebet på Swansea ikväll

Premier Leauge är inne i slutskedet och det är nu det ska avgöras vilka lag som får spela kvar i den engelska högstaligan även kommande säsong. På Liberty Stadium utspelar det sig ikväll en livsviktig fight när Swansea tar emot bottenkonkurrenten Southampton.

Mobilebet Sport

Det är nu bara två matcher som återstår för vardera lag och det är nu det gäller att plocka fram det där lilla extra. I skrivande stund är det fyra lag som inblandade i streckstriden nere i botten av tabellen och dessa är Huddersfield, Southampton, Swansea och West Bromwich.

Huddersfield har 36 poäng, -29 i målskillnad och har Chelsea och Arsenal kvar att möta.

Southampton har 33 poäng, -19 i målskillnad och har Swansea och Manchester City kvar att möta.

Swansea har 33 poäng, -26 i målskillnad och har Southampton och Stoke kvar att möta.

West Bromwich har 31 poäng, -23 i målskillnad och har Crystal Palace kvar att möta.

Det är alltså fortfarande mycket som kan hända, även om det ska till ett smärre mirakel om West Bromwich ska kunna säkra ett Premier League-kontrakt till nästa säsong.

Swansea vassa på hemmaplan

Swansea var länge det lag som låg hopplöst sist i Premier League fram tills dess att en viss portugis tog över skutan. Carlos Carvalhal tillträdde i slutet av december förra året och har sen dess gjort ett oerhört bra jobb med att få ett många gånger hopplöst lag att leverera igen. Dock har resultaten svikit på senare tid och förra helgens 1-0-förlust mot Bournemouth innebär att Swansea nu är uppe i sju raka matcher utan vinst i ligaspelet. På hemmaplan kan däremot laget visa upp en bra statistik då de har vunnit fyra av sina sex senaste matcher på Liberty Stadium i Premier League. Nu gäller det att Carvalhal krämar ur det sista av sina spelare så att de kan gå till sommarvila med ett säkrat kontrakt till nästa säsong.

The Swans får dock klara sig utan Wilfried Bony, Leroy Fer och Kyle Bartley som alla missar matchen på grund av skador. Kyle Naughton är tveksam till spel.

Bara två segrar på de 23 senaste för The Saints

Mark Hughes har redan varit inblandad i Stokes degradering till Championship den här säsongen och det är något som han definitivt vill undvika med sitt nya lag Southampton. Men för att det ska gå bör hans Southampton vinna sin första bortamatch sen början av februari månad då de slog West Bromwich. 2-1-segern mot Bournemouth för drygt två veckor sen var lagets blott andra seger på de 23 senaste matcherna i ligan, men det ska dock sägas att The Saints spottat upp sig något på sistone.

Förra helgen blev det kryss mot Everton på bortaplan efter att Tom Davies kvitterat i den 90:e minuten för sitt Everton. Givetvis oerhört surt för Southampton, men det innebar också att det var deras tredje raka match utan förlust, vilket är ett fall framåt från tidigare.

Ikväll saknas Maya Yoshida, Soufiane Boufal och Steven Davis medans Mario Lemina är tveksam till spel.

Hämta bonus hos Mobilebet här

Det är inga oklarheter om vad som står på spel i denna match. Vi förväntar oss en väldigt jämn tillställning mellan två jämna lag, men vi ger Swansea en liten fördel tack vare hemmaplan.

Carlos Carvalhal har bara förlorat två hemmamatcher sen han tillträdde i slutet av förra året och de kom mot väldigt starka motståndare i form av Tottenham och Chelsea. Fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna är också väldigt starkt.

Med tanke på att Southampton bara vunnit två bortamatcher på hela säsongen rekommenderar vi därför spel på att Swansea vinner matchen till odds 3.10 hos Mobilebet. Hos Mobilebet får även du som ny spelare en välkomstbonus på hela 300 % på din första insättning.