Manchester city brighton boostade odds betfair

ODDSBOOST: 5x hos Betfair på City att vinna sista hemmafighten för säsongen

Manchester City hoppas på att avsluta snyggt när deras sista hemmamatch för säsongen går av stapeln ikväll mot Brighton & Hove Albion. Betfair bjussar på boostade odds upp till 5.00 på att de ljusblåa tar ännu en skalp på Etihad.

City två segrar ifrån att nå 100 poäng

Pep Guardiolas största utmaning de två återstående matcherna är att försöka nå tresiffrigt i poängkolumnen. Inför kvällens möte med mittengänget Brighton står de redan klara mästarna på 94 inspelade poäng och därmed är målbilden tydlig – ta sex poäng i de återstående två matcherna. Med tanke på att det är Brighton och Southampton som står för motståndet är inte detta för mycket begärt.

Efter förra helgens 0-0-besvikelse mot Huddersfield var det ett ganska avslaget titelfirande som utspelade sig på Etihad. Det mest minnesvärda var när talangen Oleksandr Zinchenko lyckades välta Premier League-pokalen under firandet. Det lär alltså vara ett taggat Manchester City som äntrar gräset ikväll för att ge sina supportrar ett värdigt avslut på säsongen och utöka sin fina hemmasvit. Citizens har bara förlorat en match på Etihad den här säsongen.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Gästande Brighton lär nog vara ganska medgörliga då de inte har något att spela för. Premier League-kontraktet är redan säkrat och spelarna lär redan ha siktet inställt på sommarsemestern. Värt att nämna är att The Seagulls slog Citys ärkerivaler Manchester United med 1-0 föregående helg, vilket också var det som säkrade Premier League-kontraktet.

Bortaformen är dock allt annat än imponerande för Brighton då de inte lyckats vinna en ligamatch på resande fot sedan november månad. Sedan dess har det blivit sju förluster på elva försök och de har inte gjort mål på åtta av dessa. Faktum är att de bara mäktat med tio mål på bortaplan denna säsongen och detta är såklart Pep Guardiola väl medveten om.

Så om du inte redan är medlem hos Betfair är det läge att skapa ett konto och ta chansen att rygga denna fina oddsboost från 1.07 till 5.00 på Manchester City ikväll.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCC.
  • Placera ett spel på att Manchester City vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner City får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.