boostade odds betfair malmö ff ifk göteborg

ODDSBOOST: Pangstart på veckan – Betfair bjuder 6.00 på MFF

Ny vecka, ny oddsboost från Betfair att njuta av. Du som ny kund får sex gånger pengarna om Malmö FF vinner över IFK Göteborg ikväll. Ett redan hett möte blir alltså ännu hetare!

Viktig vecka för MFF

De regerande svenska mästarna Malmö FF har inlett den allsvenska säsongen ganska svagt sett med deras ögon. Magnus Pehrssons gäng har bara skrapat ihop elva poäng på de inledande sju omgångarna och återfinns på en sjunde plats i tabellen inför kvällens match. För bara fyra dagar sedan ställdes de himmelsblå mot Djurgården där de lyckades vinna med 1-0 inför hemmapubliken efter att Carlos Strandberg stött in matchens enda mål från nära håll i den 59:e minuten. Denna match kommer att bli ett fint genrep inför torsdagens final i Svenska cupen mot nyss nämnda Djurgården och Malmö-supportrarna hoppas givetvis på ännu en fin skalp ikväll.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Blåvitt har även de gått trögt inledningsvis och återfinns i ingenmansland inför mötet med Malmö idag. Efter sex matcher har det blivit tre segrar och lika många förluster med en målskillnad på 8-8, vilket gör att det är svårt att veta var man har dem. De har förlorat mot förmodade topplag i form av AIK, Hammarby och Östersund, medans de knipit segrar i mötena med Dalkurd, Trelleborg och nu senast BK Häcken i derbyt. Poya Ashbagi har alltså mycket jobb kvar att uträtta för att få klubben på rätt köl så att hans nya lag återigen kan vara med och slåss i den absoluta toppen.

Vi tror att Göteborg kommer att få det tufft ikväll och därför kan vi varmt rekommendera att man hänger på oddsboosten från 1.44 till 6.00 hos Betfair på att Malmö vinner matchen.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCB.
  • Placera ett spel på att Malmö FF vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Om Malmö vinner får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.