Premier League - Manchester United - Tottenham Hotspur

Spela riskfritt på United – Tottenham!

På onsdag 4/12 med avspark klockan 20:30 återvänder Mourinho till Old Trafford för första gången sedan han lämnade klubben i december förra året. Denna gång med sitt nya lag, Tottenham Hotspur. Senaste matchen Spurs spelade här var Mourinho tränare för United. Den gången var det Tottenham som åkte hem till London efter att de hade sopat banan med United då matchen slutade 0-3. Mourinho hoppas såklart på att han ska åka hem från Old Trafford med liknande positiva siffror, iaf att det ska sluta med tre poäng för Spurs. Eller blir det istället Solskjaer som tar tre poäng?

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet!
 • Klicka här, eller på bilden ovanför för att enklast ta dig till erbjudandet!
 • Klicka sedan på knappen ”Bli Kund”
 • Lägg in alla detaljer för att skapa ett konto
 • Gör din första insättning på 250 SEK för att ta del av erbjudandet
 • Lägg ditt spel på Manchester United eller Tottenham Hotspur
 • Vinner du kan du göra ett uttag på vinsten. Omsättningsfritt
 • Om du förlorar på ditt spel sätts dina 250 kr som du satsade på matchen tillbaka till ditt spelkonto. Bara att göra ett uttag utan att du behöver omsätta pengarna

Många skador på mittfältet

För tillfället placerar sig United på plats 9 i Premier League. Det är såklart inte godkänt med en sån klubb som Manchester United, men tabellplaceringen känns inte heller helt ologisk med tanke på det spelarmaterial klubben sitter på, dessutom dras klubben med en del rejält tunga avbräck på mittfältet. De spelare som är skadade är McTominay, Pogba och Matic. Oerhört problematiskt eftersom att de blir otroligt sårbara på mittfältet. Defensivt har de möjlighet att ställa upp bästa möjliga lag eftersom att både Lindelöf och Maguire är klara för att starta matchen.

Den lagdel som har fungerat bäst för United i de senaste matcherna är den offensiva. Laget har öst in mål. På de senaste fem matcherna (EL inräknat) har laget gjort 12 mål. Både Rashford och Martial har stått för målskyttet. Men det finns istället ett annat problem och det är att det inte fungerar bra defensivt. United har på dessa fem matcher släppt in 8 mål. Det gäller att se upp då de möter ett av ligans absolut bästa anfall med Son-Kane-Moura och Alli alldeles bakom. Det gäller för United att det fungerar offensivt mot Spurs då de kommer att få det kämpigt defensivt.

Tottenham har klättrat till femteplatsen!

Mourinho har fått bästa möjliga start på sitt jobb i Tottenham Hotspur. Tre matcher, tre vinster (CL inräknat). Trots full poäng har det inte sett helt stabilt ut eftersom att laget fortfarande dras med de tunga defensiva problem som redan fanns där när Pochettino tränade klubben. Det finns en del för Mourinho att åtgärda innan Spurs blir en stabil vinnarmaskin igen. Men vi ska inte förringa Mourinhos betydelse i de tre matcherna han basat över klubben eftersom att han fört dem vidare till slutspelet i Champions League och fört upp laget till en femteplats i Premier League.

Spela med förhöjda odds på matchen!
 • Klicka här eller på bilden för att få extra höga odds på matchen mellan Manchester United – Tottenham Hotspur!
 • Klicka på knappen ”Spela”
 • Skapa ett konto genom att fylla i dina uppgifter
 • Glöm inte att lägga in koden: 888BO
 • Gör en insättning på minst 100 kr för att ta del av erbjudandet

För att återgå till försvaret så ska det bli oerhört intressant att se hur det står sig mot en vindsnabb Rashford och en kreativ Martial på vänsterkanten. Detta kommer att bli en prövning för Spurs försvar. Något som fungerar för Spurs är det offensiva, laget har gjort 10 mål på de tre matcher Mourinho varit i klubben. Det mest intressanta är hur Dele Alli har vaknat till liv igen efter att ha varit i dvala ett längre tag. Han passar perfekt in precis bakom Kane då chansen är större att han blir inblandad i fler målfarliga situationer. Håller hans form i sig mot United?

Tre poäng Solskjaer eller Mourinho?

Matchens fokus kommer att ligga på Mourinho, och ifall han lyckas att ta revansch mot sin gamla klubb. Matchen i matchen kommer att handla om Solskjaer och Mourinho. Inte för att det kommer att betyda lika mycket för Solskjaer som det gör för Mourinho, men vi kommer säkerligen att få höra några roliga uttalanden från Spurs tränare oavsett resultatet i matchen. Angående resultatet så förväntar vi oss att det slutar med en hel del mål åt båda hållen eftersom att inget av lagen har fått ordning på något fungerande försvarsspel. En öppen offensiv match där båda lagen kommer att gå för tre poäng.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.