PL erbjudande

Vinn en galen Premier League-helg

Dags för ny Premier League omgång och Nordicbet maxar ordentligt för andra helgen i rad. Massor av intressanta matcher väntar i helgens omgång och Nordicbet ger dig chansen att få uppleva tre Premier League-matcher på tre dagar.

Helgens omgång ger många intressanta dueller

Full omgång väntar och även om det inte är några direkta toppmöten finns det en hel del intressanta dueller. Omgången kickar igång med Londonderby mellan West Ham och Tottenham i ett på förhand ganska ovisst möte. West Ham har återuppstått efter en katastrofal inledning och Slaven Bilic mannar har tre raka matcher utan förlust i alla turneringar. Tottenham i sin tur är starka denna säsongen också även om Londonklubben inte vunnit en hemmamatch i ligaspelet på Wembley än. På bortaplan däremot har laget gått rent med tre vinster av tre möjliga.

Lindelöf lär inte få spela

Ur svenska ögon är matchen mellan Southampton och mesta mästaren Manchester United högintressant. Eller den borde vara det på förhand men faktum är att Västeråssonen är långt ifrån startelvan. Efter tisdagens prestation i Carabao Cup lär det bli ytterligare en match på läktaren för Vigge.

Hämta Bonus

Mourinho lär formera starkaste laget och United siktar på att ta med sig tre poäng tillbaka till Manchester innan det bär av till Putinland för Champions League-möte mot Pontus Wernbloms CSKA Moskva i veckan.

Vinn en maxad fotbollshelg i Premier League med Nordicbet

Nordicbet älskar Premier League och just nu fyller de en buss med 32 lyckliga vinnare som får åka till England och uppleva tre Premier League-matcher på tre dagar. Det finns två olika sätt att vinna en plats i bussen som till och med är mäktigare än en Russbuss.

Högsta Oddstävling

  • Du behöver vara den spelare som vinner på det högsta oddset under kampanjen
  • Satsa minst 50 kr på ditt spel från antingen datorn eller mobilen som ett singel- eller kombispel
  • Två spelare vinner varsitt paket varje vecka

Omsättningstävling

  • För varje 1000 kr du omsätter får du en lott till dragningen
  • Minimumodds på de spel som räknas till omsättningen är minst 1,5
  • Max tio lotter per vecka
  • Sex vinnare varje vecka

NordicBet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.