flag sweden

Oddsboost när Sverige tar sig an Gli Azzuri

Nu är det äntligen dags för det gastkramande Playoffet att avgöras när Sverige ställs mot Italien. Gli Azzuri har inte missat ett VM sedan 1958 då fotbolls-VM gick i Sverige. Den konspirationslagde säger att sådant har betydelse men för att Sverige ska gå till VM krävs det att man överträffar sig själva ytterligare en gång.

När lotten drogs mot Italien var det nog många som kände att VM-drömmen var totalt körd. Att få avsluta på bortaplan brukar inte vara en fördel men det finns faktiskt några grejer som talar för Sverige.

Rostig backlinje i Italien

Den förr så stabile trebackslinjen i Italien har börjat rosta och giganterna blir inte yngre. I vår fyller de tre mittbackarna 100 år tillsammans. Dessutom imponerade Italien inte under kvalet med 0-3 förlust mot Spanien och 1-1 hemma mot Makedonien. Totalt hamnade italienarna på 23 poäng vilket inte på långa vägar räckte till en direktplats.

Hämta Bonus

Sverige i sin tur gjorde ett kval över förväntan. Den enda riktiga plumpen är 2-3 förlusten borta mot Bulgarien men i övrigt stod Sverige för solida insatser och vann bland annat mot Frankrike hemma efter att Ola Toivonen frälst hela landet en kväll i juni.

Sverige var obesegrat på hemmaplan med bara två insläppta mål vilket talar för en svensk seger mot Italien. Janne Anderssons mannar har gång på gång visat att ingen nation är för stor i vår hemmaborg och med ett utsålt Friends Arena kanske vi äntligen får uppleva ett tryck som lyfter våra blågula hjältar till nya höjder.

Galen oddsboost hos Betfair

Även om Sverige inte är favoriter finns det mycket som talar för en svensk seger. Trots detta har Betfair boostat oddsen rejält och erbjuder smått galna 10.0 i odds på att Sverige vinner mot Italien. Detta gäller för alla nya kunder hos Betfair och ger dig en drömstart i ditt bettande. Bli medlem hos Betfair idag för att ta del av den maxade oddsboosten.

betfair sverige italy

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.