Gianluigi Donnarumma i Milan-tröjan

Soppan kring Donnarumma fortsätter

Ville inte förlänga

Det hela började med en presskonferens där representanter för Milan uttalade sig om Gianluigi Donnarumma, och att han inte velat förlänga sitt kontrakt.
Den lovande målvakten har ett kontrakt som går ut nästa sommar, men det ville han inte förlänga enligt Milan, och istället öppna upp för att lämna Rossoneri.

Detta uppskattades inte av Milansupportrarna. På matchen mot Danmark i U21-EM kastade supportrar pengar mot Donnarumma i målet, som ett hån mot att han vill lämna (och eventuellt få bättre betalt i en annan klubb), då han bland annat har ryktats till Real Madrid. Detta skedde den 18:e juni.

Efter matchen kommenterade målvaktens agent, en viss Mino Raiola, situationen. Enligt honom hade Donnarumma med familj blivit hotade av Milan.

– Situationen är ohållbar och hotfull. Vi ville inte göra såhär. Det hade inget med pengar att göra, sa agenten till Football Italia då.

 

”Igår, idag och imorgon”

Sen dess har det varit hyfsat lugnt på den fronten, men så dök ett nytt rykte upp om att Donnarumma ska ha sparkat sin agent Raiola och har tänkt att förlänga sitt kontrakt.

Detta rykte dog ut rätt fort då målvakten gick ut på sin Twitter och skrev: ”Donnarumma #Raiola Ieri, Oggi e Domani!! ” Vilket i runda slängar betyder ”Raiola igår, idag och imorgon”.

Tweeten väckte ilska och 18-årige talangen gick senare ut på sin Instagram för att beklaga den skada han åsamkat genom sitt uttalande. Men kontot stängdes strax därever stängdes kontot ner och Donnarumma återvände till Twitter igen där han menade att kontot blivit hackat.

Samtidigt som Mino Raiola skrev på Twitter ”DONNARAIOLA x HATERS 1-0. What’s next?”, och la till strax efter att han och Donnarumma återigen skulle träffa Milanledningen för att försöka lösa situationen.

en här soppan kommer nog att fortsätta ett tag. Och vi vet ju att Mino Raiola är duktig på att röra om i grytan och skapa oreda i klubbar och i media.

 

Spela på spelarövergångar hos ComeOn

ComeOn

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.