oddsboost super bowl 2020

Super Bowl 2020- Årets NFL höjdpunkt

Äntligen är dags för ett av årets absolut största idrottsevenemang när Super Bowl LIV ska avgöras. Kansas City Chiefs som står som hemmalag när man ska försöka slå San Fransisco 49:ers i sin första Super Bowl på 50 år. Spelplatsen för matchen är Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida.

Super Odds Super Bowl 2020

Super bowl 2020
Boostade odds Super Bowl 2020

Speltips Super Bowl LIV -med grymma odds

*Vi tror 49ers vinner båda halvlekarna och väljer att spela detta hos Nordicbet till oddset 2,85.

* I en jämn match brukar det bli en hel del Field Goals och med mycket nerver tror vi det kan bli så i denna matchen också. Vi väljer att spela över 3,5 Field Goals till oddset 2,00 hos Unibet.

* Även om vi tror på 49ers som segrare tror vi Mahomes kommer ha fler passande yards eftersom 49ers kör mer springspel. Därför spelar vi Patrick Mahomes som spelare med flest passade yards – inklusive övertid, till oddset 1,40 hos Bet365.

* Eftersom vinnande lagets QB nästan alltid blir utsedd till MVP i en Super Bowl tror vi att detta blir fallet även denna gång. Därför spelar vi Jimmy Garoppolo som MVP till oddset 3,00 hos Betsson.

Odds Super Bowl LIV

Chiefs vs 49Ers

Nationalsången på Super Bowl LIV framförs av Demi Levato + latinofest

Super Bowl LIV inleds i år med att Demi Levato sjunger nationalsången medan det blir latinofest och höftvickning när Shakira och Jennifer Lopez står för den berömda pausunderhållningen. Matchstart beräknas till 00:30 svensk tid så för den som vill se hela festen gäller det att ladda upp med koffein. Kanske en Vabb-måndag eller sjukdag är ett bra alternativ dagen efter?!

Kansas City Chiefs

Efter 12-4 under grundserien var Chiefs rankade fyra i slutspelet. Men efter att Baltimore Ravens (rankat 1:a med 14-2) överraskande åkt ur slutspelet blev Chiefs favorit att ta platsen i Super Bowl som representant för AFC. När laget sedan slog poängrekord genom att vinna med 51-31 mot Houston Texans blev man favoriter till att vinna hela Super Bowl.

Kansas har hittat formtoppen precis i rätt tid och har nu åtta raka segrar inklusive senaste matchen mot Tennesse Titans när man vann med 35-24 och därmed tog sig till sin första Super Bowl på 50 år.

SuperBowl - Chiefs vs 49ers
Supererbjudande för alla nya spelare hos 888Sport!

San Fransisco 49ers

Efter att ha visat upp resultatraden 13-3 i NFC var 49ers första-seedat och har haft hemmaplansfördel i båda sina slutspelsmatcher. Både mot Minnesota Vikings och Green Bay Packers har klubben från San Fransisco imponerat stort genom vinster med 27-10 och 37-20. Som det går att läsa på siffrorna har defensiven varit det som burit laget men samtidigt har lagets QB Jimmy Garoppolo imponerat stort den senaste tiden.

Kan 49ers stoppa Chiefs offensiv

Klarar 49ers att stoppa Chiefs fenomenala offensiv talar det mesta för seger även om spelbolagen målat upp Chiefs som favoriter. Senast 49ers spelade en Super Bowl var 2012 men då blev det förlust. Nu siktar laget på att ta sin sjätte Super Bowl i historien.

Oddsanalys Super Bowl LIV 2020 – Kansas City Chiefs vs San Fransisco 49ers

Vilket match vi har framför oss när ligans bästa offensiv ställs mot seriens bästa defensiv. Vi tror att en stark defensiv är det som kommer väga tyngst i denna match. Därför väljer vi att spela att 49ers vinner båda halvlekarna i den 44:e upplagan av Super Bowl. Bäst odds ger Nordicbet.

Field Goals är inget nytt i NFL och i en jämn Super Bowl-match kan det vara direkt avgörande. Vi tror lätt det blir minst fyra Field Goals i matchen och väljer att spela över 3,5 Field Goals till oddset 2,00 hos Unibet.

Även om vi tror på 49ers som segrare har Mahomes en bättre kast-arm än Garoppolo och 49ers kommer att springa betydligt mer med bollen. Därför tror vi att Mahomes blir spelaren som kastar flest yards i matchen. Detta spelar vi till oddset 1,40 hos Bet365.

Garoppolo kommer dock vara den med bredast smilband efter matchen när han får ta emot pris som MVP i Super Bowl LIV. Det blir nämligen nästan alltid QB i det vinnande laget som får detta pris. Därför väljer vi att spela Garoppolo som MVP till  oddset 3,00 hos Betsson. 

FAQ Super Bowl LIV

Inför Super Bowl LIV kan vi tänka att att man har många frågor. Vi har samlat ihop de, vad vi tror, viktigaste frågorna.

När avgörs Super Bowl 2020?

Den 44:e upplagan av Super Bowl avgörs den 2 januari amerikansk tid. Eftersom det är avspark 00:30 svensk tid är det tekniskt sätt den 3 januari som matchen spelas i Sverige.

Går det att streama Super Bowl?

Viaplay äger rättigheterna i Sverige och kommer att streama matchen i sin tjänst samt visa den på linjär tv i TV6. I USA är det FOX som sänder matchen men du kan också se matchen via NFL Game Pass. 

Vem uppträder i halvtidspausen?

Jennifer Lopez och Shakira är de som uppträder under den berömda halvtidspausen. Inför matchen kommer Demi Levato att sjunga nationalsången.

Bäst spelbolag med betting på Super Bowl LIV

Vi har kollat igenom bettingbolagen och valt ut de vi tycker har bra odds på Super Bowl LIV. Läs våra speltips för att se vilka spelbolag vi använt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.