100 kr free bet arsenal tottenham

Ta emot ett gratisspel på 100 kronor

Londonderby mellan Tottenham och Arsenal väntar och för att ge extra krydda till den heta matchen har Betfair utsett den spännande drabbningen till ’Veckans Match’. Det innebär att du kan få ett gratisspel att använda på 100 kronor. Det är otroligt enkelt att ta del av kampanjen, bara gör på följande sätt:

  • Logga in på ditt konto hos Betfair
  • Placera ett spel på 100 kronor på valfri marknad i matchen mellan Arsenal och Tottenham
  • Få 100 kronor i gratisspel att använda på valfri fotbollsmatch
  • Ingen anmälan behövs men däremot gäller regler och villkor som du hittar på Betfairs hemsida

Spela för 100 kr och få 100 kr free bet!

Betfair kända för sina kampanjer

Att bettingsajten Betfair är glada i kampanjer och erbjudanden är ingen hemlighet. Frågan är om det finns ett spelbolag i världen som erbjuder lika många boostade odds eller andra oddskampanjer som bettingsidan gör? Framförallt när det vankas större matcher ligger man i framkant med bonusar och erbjudanden.

Denna kampanj är lika enkel som briljant. En satsad hundring på valfri marknad i matchen mellan Arsenal – Tottenham är allt som krävs och du får 100 kronor i gratisspel att använda på vilken match inom valfri sport som du önskar. Det är vad man kan kalla ett flexibelt erbjudande!

Londonderbyt hetare än på länge

Extra roligt med denna kampanj är att det just är Londonderbyt mellan Arsenal och Tottenham som gäller. På den matchen erbjuder Betfair över hundra olika marknader att spela på och du får lägga på vilket spel du vill så länge det är i just den matchen.

Tottenham ligger trea i tabellen tre poäng före Arsenal som är på femte plats. Därför är matchen oerhört viktig för båda lagen i jakten på de fyra topplaceringarna som innebär spel i Champions League nästa år. Tottenham har sex raka segrar medan Arsenal inte har förlorat i någon turnering sedan augusti. Därför är det att förvänta en riktigt fet match. Placera en hundring på omgångens match och få ett gratisspel på 100 kronor. Svårare än så behöver det inte vara när du spelar! Erbjudandet gäller för såväl nya som befintliga kunder.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.