boostade odds manchester city bournemouth

City jättefavorit till boostat odds på 6.0 x pengarna

Serieledaren och obesegrade Manchester City tar emot Bournemouth och är naturligtvis jättefavoriter. Trots att oddset ligger på 1,01 har Betfair valt att boosta upp oddset till 6.0 gånger pengarna på seger för Manchester City. Så här gör du för att ta del av det boostade oddset:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMGU vid registrering
  • Placera ett singelspel på att Manchester City vinner hemma mot Bournemouth
  • Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor
  • För fullständiga regler och villkor besök Betfair

Här kan du spela din oddsboost innan matchen startar

Obesegrade City jättefavoriter

Manchester City vann ligan i överlägsen stil förra säsongen när man slog rekord med 100 poäng. I år ser man ut att kunna nå något liknande om man fortsätter i samma stil som man gjort hittills. På 13 matcher har laget vunnit elva, spelat två oavgjorda, har förlustnollan intakt och har en löjligt bra målskillnad med 40 mål framåt och endast fem insläppta bakåt.

Pep Guardiola har fått Manchester City att bli en europeisk dominant och även om Liverpool hotar bakom talar allt för att det blir ett andra raka ligaguld för den ljusblå delen av Manchester. Laget ser riktigt bra ut och kanske lyckas man med bedriften att vinna Champions League också, det skulle vara första vinsten i klubbens historia.

Bournemouth har dock överraskat

Bournemouth är knappast med och slåss om ligatiteln men har ändå inlett säsongen starkt. Att ligga åtta i tabellen för en klubb som ”The Poppies” är inte fy skam och man har presterat en fin fotboll under de första 13 matcherna. Mot en klubb som Manchester City ska det dock inte räcka till, framförallt inte när det är bortaplan.

Förra säsongen vann City hemmamötet mot Bournemouth med 4-0 och mycket talar för att det blir liknande siffror i detta möte. Det är inte ofta oddsen sätts till 1,01 men när de väl gör det innebär det att segern nästan är självklar. Därför är det extra gynnsamt att ta emot ett boostad odds på 6.0 pengarna, något som innebär en grym start i ditt spelande hos Betfair. Ta del av erbjudandet så får du själv se!