årets sportkommentator 2018

TVmatchen presenterar: Årets Sportkommentator 2018

Sveriges största TVsport-guide. Tvmatchen.nu, har nu lanserat ”Årets Sportkommentator”, ett pris som delas ut för första gången. Priset är en hyllning till svenska sportkommentatorer som i match efter match guidar tittarna oberoende av resultat. En dedikerad jury har valt ut fem kommentatorer som det går att rösa på fram tills den 20 december. Placera din röst idag för att vara med och plocka fram Sveriges bästa sportkommentator 2018.

Årets sportkommentator 2018

TVmatchen.nu är etablerat känd som den största guiden inom sport på TV. Nu har man tagit fram priset som korar Sveriges bäste sportkommentator. Ofta är det experterna eller reportrarna som får mest uppmärksamhet men nu väljer TVmatchen att lyfta fram dessa ouppmärksammade hjältar.

Tävlingen pågår fram till den 20 december vilket gör att det fortfarande finns gott om tid att rösta. Placera din röst redan idag för att bidra med att utse den sportkommentator som är Sveriges bästa under 2018. Vinnaren utses den 21 december, dagen efter omröstningen är färdig.

De nominerade:

Niklas Holmgren

En legendar inom svensk sport med lika stor kunskap inom fotboll och hockey. Med stor passion och inlevelse levererar Holmberg knivskarpa referat matcherna igenom. Det är svårt att inte ryckas med när Holmberg är igång. Håller till på Viasat.

Lena Sundqvist:

Lena är drottningen av hockey och frågan är om det finns någon bättre när det gäller just kommentering av Ishockey? Med fantastisk passion och oerhörda kunskaper inom sporten har Lena Sundqvist blivit ett namn att tycka om av de svenska kommentatorerna.

Patrik Westberg:

När det gäller Allsvenskan, SHL och fotbolls-VM har tittarna fått bekanta sig med Patrik Westberg, en otroligt duktig kommentator med stor passion. Är framförallt väldigt omtyckt för sina intervjuer han gjort genom åren som alltid är väldigt bra. 

Chris Härenstam

Rutinerade Christ Härenstam sitter på en bredd av kunskap som kanske ingen annan i branschen. Oavsett om det är slutspelsmatch i VM eller en kvartsfinal i Isbandy är Chris Härenstam där med sin varma röst. Totalt har han kommenterat över 86 sporter vilket är en smått ofattbart i sig.

Roberto Vacchi

Otroligt duktig kommentator som länge enbart var känd inom cykelvärlden. Efter att Discovery säkrat rättigheterna till OS fick det svenska folket lära känna Roberto Vacchi i Pyeongchang. Man kan lugnt säga att Vacchi blev folkkär efter OS.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.