barcelona oddsboost

Boostade odds på Barca trots dominans

Serieledaren Barcelona tar emot mittenlaget Celta Vigo och trots att Messi och CO är enorma favoriter har Betfair boostat oddsen rejält. Tidigare låg seger för ”Barca” till oddset 1,11 men tack vare det boostade oddset kan du nu spela på vinst för Barcelona till oddset 6,0 om du inte varit kund tidigare hos spelbolaget. Så här gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd kampanjkoden ZFBMHE vid registrering
  • Placera ett singelspel på att Barcelona vinner
  • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
  • För fullständiga regler besök Betfair

Spela dina boostade odds genom att klicka här!

Barcelona går mot ligatiteln

Visst är La Liga jämnare än på mycket länge men Barcelona leder serien och har endast förlorat två matcher på hela säsongen. Halva serien är snart spelad men inget lag har dominerat La Liga under 2018/19. ”Barca” har tre raka vinster och har gjort 11 mål framåt sedan senaste insläppta. Därför talar väldigt mycket för att Barcelona faktiskt vinner matchen mot Celta Vigo. Håll ett extra öga på Luis Suárez som efter sin skada gjort mål i två raka matcher. I övrigt är det alltid kul att se Lionel Messi spela fotboll.

Vart har vi Celta Vigo?

Celta Vigo är obesegrade i tre raka matcher vilket innebär att man att man tagit sig upp i tabellen och ligger på en tionde plats. Tränaren Antonio Mohamed verkar ha fått igång laget som slutade på 13:e plats i fjol. Största stjärnan är anfallaren Iago Aspas som gjort mål i sina två senaste matcher mot just FC Barcelona. Trots hyfsad form är det inte särskilt mycket som talar för att Celta Vigo kan hota ”Barca” på Camp Nou i Katalonien. Förra året slutade dock båda mötena i ligan oavgjort med Barcelona vann i Copa del Rey på hemmaplan med hela 5-0.

Trots att Celta Vigo är rejäla underdogs har alltså Betfair valt att boosta oddsen för nya kunder. Bli medlem idag för att njuta av ett fantastiskt erbjudande hos ett gediget spelbolag som levererar på alla plan.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.