mr green oddsboost

8.0 i odds på att Arsenal vinner mot Manchester United

Onsdagens toppmatch ligger vid dörren och det är krisande Manchester United mot ett Arsenal i toppform. Trots att Arsenal är i betydligt bättre form och ligger före i tabellen har Mr Green valt att boosta oddsen rejält till 8.00 pengarna på seger för Arsenal. Tidigare låg oddset på 3.00. Det bästa utav allt är att vinsten är helt utan omsättningskrav. Så här gör du för att ta del av det boostade oddset:

  • Skapa ett konto nytt konto hos Mr Green
  • Gör en första insättning och välj sportbonus
  • Placera 50 kronor i ett singelspel på Arsenal och fyll i ’oddsboost’ på kupongen
  • Går ditt spel in får du hela vinsten helt utan omsättningskrav

Spela dina boostade odds genom att klicka här!

Arsenal är i storform

Arsenal inledde säsongen med att förlora två matcher mot Manchester City och Arsenal. Sedan dess har det flutit på ordentligt för ”The Gunners” som inte förlorat en enda match i någon av turneringarna man deltar i. I Premier League har man självförtroende efter att ha besegrat Tottenham i Londonderbyt med 4-2 senast. Unai Emery har fått en smakstart som tränare och det är nog ingen som saknar Arsene Wenger.

Vad händer med United?

För Manchester United är det betydligt dystrare. Laget ligger sjua i tabellen och har hela åtta poäng upp till en CL-plats. Upp till toppen är det hela 16 poäng och innan ens halva serien är spelad är laget sedan länge borta från guldstriden. Skulle man förlora mot Arsenal är Champions League-platsen också väldigt långt borta eftersom det då skiljer hela 11 poäng. En vinst kan kanske ge laget nytt hopp men inte särskilt mycket talar för det.

Välj Mr Green

Mr Green är ett spelbolag som är lätt att tycka om. Kampanjerna är roliga och det finns mycket annat skoj som höga odds att ta del av. Nu har du dessutom chansen att få riktigt fina odds på Arsenal som mycket väl kan stå som segrare när matchen mot Manchester United är slut. Bli medlem idag för att ta del av detta otroliga erbjudande och därefter är det bara att njuta av betting när den är som bäst.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.