stryktipset svenska spel

Här har du våra val inför stryktipset! Rygga rygga rygga!

Kupongen börjar med lite VM och är sedan gammal hederlig svensk fotboll för hela slanten. Lite Damallsvenskan får du som läser också smakat på! Jackpotten är på hela 10 MSEK, dags för nytt hus?

 

Spelstopp: 15.59

 

[stryktipset]

 

1. Kroatien – Nigeria 1

Kroatien har onekligen inte haft det lätt på vägen till VM, särskilt med tanke på laget Zlatko Dalic leder. Det är stjärnspäckat, men det verkar inte riktigt som om de lyckats kräma ut riktigt allt, och frågan är om de lyckas. Nigeria är ju bra i Afrika, men Super Eagles har haft det svårt i mästerskapen, nigerianerna i detta lag har dock inte samma press som förr. Kanske det fungerar bättre, men antagligen inte. Plocka ettan under 60%!

 

2. Peru – Danmark 2

Det har inte gått så bra för Peru de senaste tre årtiondena, detta är nämligen första gången de kvalar sedan 1982. En svag inledning på kvalet transformerades till en riktigt bra avslutning. Lagkaptenen Guerrero har fått sin dopningsavstängning upphävd dessutom, bra tecken! Danmark har ett spännande lag fullt med talang, men gruppen är tuff och de behöver spela riktigt bra för att gå vidare. Danskarna är väl favoriter, men tvåan streckas hårt här. Ta med alla tecken.

 

3. Gefle – Öster 2

Det har hänt någonting med Mjällbys Gefle! Botten i Superettan och nu åtta matcher utan seger. Östers IF har å andra sidan en stabil seger mot Norrby som de tog med 3 – 0 och det var även den första hemmasegern för säsongen. Det har dock gått mycket bättre borta och formen hos hemmalaget leder oss att tänka att X2 borde räcka här!

 

4. Landskrona – Brage 1

Två amatörer drabbar samman i Landskrona! Inte riktigt, men nykomlingar i varje fall. Landskrona förlora senast mot Eksilstuna, men eftersom matchen nu är hemma ser det ljusare ut. Riktigt starkt lag på hemmagräs! Brage gick bra i början av säsongen, men nu på senare tid har det blivit segare. Man har dock en seger i ryggen efter vinst mot Varberg. Landskrona är favoriter och man bör väl kunna greja minst ett kryss! Utgång: hemmalaget.

 

5. Värnamo – IK Frej 1

Ett tufft möte i Värnamo på Finnvedsvallen står vi inför här. Hemmalaget är tabelljumbo i Superettan och har torskat fem matcher av senaste fem. Frej har försökt dra sig uppåt är på slutet men ligger fortfarande på negativt kval. Värnamo bör ha poängchans trots svag form med tanke på förra matchen mot samma lag som man vann med 3 – 0. Ettan är lågt streckad så utgå från den men gardera!

 

6. Örgryte – Norrby 1

Örgryte har gjort något av en helomvändning jämfört med i fjol. Säsongen inleddes fenomenalt och man ligger i toppen av tabellen efter en dryg tredjedel av Superettan klar. Senast 4 – 4 mot GAIS, men man hade ledningen fram till tio minuter kvar. Diego Montiel är även tillbaka efter skada. Norrby ser ut att ligga i botten även i år, ingen poäng för dem i denna match. Ettan är given!

 

7. Mjällby – Oskarshamn 1

Div. 1 Södra bjuder på final i Sölvesborg! Mjällby ligger etta i Söderettan och var riktigt nära att få en plats i Superettan, men Örgryte tog den. Säsongen har börjat bra med många segrar, särskilt hemma! Oskarshamn tappade senast mot Skövde, sm ligger i botten, och om man ska få till nåt här måste man verkligen rycka upp sig. Förra gången vill vi minnas att Mjällby tog fyra pinnar mot Oskarshamn. Ettan streckas lågt här, enkelt val!

 

8. Oddevold – Ängelholm 1

Man har haft det jobbigt mot slutet i Oddevold, något som det inte såg ut som i början! Endast en poäng inhämtad på tre senaste, men, hemma ser det bra ut! Fem hemmamatcher har givit 13 poäng! Ängelholm har det dessutom inte lätt borta, segern mot Mjällby hemma blev åtföljd av en förlust 0 – 4 mot Ljungskilde sist, och fjärde raka nederlaget borta för gästerna. Oddevold streckas dessutom lågt. Ettan ligger bra under 60%!

 

9. Skövde – Eskilsminne 2

Tabellplaceringen till trots har Skövde ändå visat bra form på senare. Vunnit sex av sju senaste, dock var förlusten mot Husqvarna med 0 – 5, underligt… Eskilsminne förlorade i och för sig mot Lund hemma senast, men hade fem raka innan dess. Tvåan runt 40% är en bra utgång enligt oss!

 

10. Åtvidaberg – Torns IF 2

Åtvidaberg gråter krokodiltårar medan man bara sjunker i serien. Det går helt enkelt inte alls bra med en mindre smickrande tabelljumboplats i Söderettan för närvarande. Toms IF ser det dock betydligt bättre ut för, obesegrade i fyra senaste och två raka segrar i Söderettan räcker för att få oss intresserade! Man vann också DM-matchen mot Lödde i tisdags, så det blir Svenska Cupen nästa år! Tvåan streckas lågt så gästerna måste synas!

 

11. Forward – Nyköping X

BK Forward kommer i Division 1 Norra från en lyckad derbyvecka där man lyckades få ihop fyra pinnar. Nyköping tog sig vidare i Svenska Cupen mot Aspudden. Bissarna har dock inte gått lika bra i Norrettan, men det har trendat uppåt på senare tid. Om man plockar alla tecken och hoppas på Nyköping så kan det nog rensa lite!

 

12. Syrianska – Karlslund 1

Syrianska har börjat gå bättre i Norrettan. Fyra i tabellen efter elva spelade matcher, trots en riktigt dålig inledning på säsongen. Karlslund är nästjumbo i Div. 1 och bortagräset gillar man inte alls. De två poängen man fått borta under säsongen lär inte följas av fler mot Syrianska i toppform. Ettan!

 

13. Piteå – Rosengård 2

Sist ska vi se vad vi tror om en till seriefinal, här i Damallsvenskan. Piteå ställs mot FC Rosengård. Rosengård har många riktigt bra spelare som Anja Mittag, Lotta Schelin och flera som verkligen kan rulla boll. Piteå dock, har riktigt många segrar, och senast vann man över fjolårets serievinnare Linköping på mål av Cecilia Englund. Tvåan streckas väldigt lågt, och vi tror på Rosengård! Det blir tvåan!

 

Kassaskåpet! – Syrianska

Här kan det inte gå på fler sätt än bra för Syrianska. Ingenting över huvud taget talar för en förlust här. Ettan står sig brutalt stabilt.

 

Varningen! – Nyköping

BK Forward har i och för sig gått bra på våren, men vi tror inte lagets brister reflekteras i tabellen. Tvärtom är situationen hos Bissarna, så tvåan under 20% är en riktigt fin chansning menar vi!

 

144 rader

 1. Kroatien – Nigeria 1
 2. Peru – Danmark 1×2
 3. Gefle – Öster x2
 4. Landskrona – Brage 1
 5. Värnamo – Frej 1x
 6. Örgryte – Norrby 1
 7. Mjällby – Oskarshamn 1
 8. Oddevold – Ängelholm 1
 9. Skövde – Eskilsminne x2
 10. Åtvidaberg – Torns x2
 11. Forward – Nyköping 1×2
 12. Syrianska – Karlslund 1
 13. Piteå – Rosengård 2

 

1296 rader

 1. Kroatien – Nigeria 1
 2. Peru – Danmark 1×2
 3. Gefle – Öster x2
 4. Landskrona – Brage 1x
 5. Värnamo – Frej 1×2
 6. Örgryte – Norrby 1
 7. Mjällby – Oskarshamn 1
 8. Oddevold – Ängelholm 1
 9. Skövde – Eskilsminne x2
 10. Åtvidaberg – Torns x2
 11. Forward – Nyköping 1×2
 12. Syrianska – Karlslund 1
 13. Piteå – Rosengård 1×2

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.