sverige firar

Vinn VM-paket från Coolbet på morgondagens landskamp!

För dig som inte redan är medlem hos Coolbet kan vi bara gratulera. Imorgon lördag, och endast imorgon (24:e mars) har nämligen du chansen att vinna ett VM-paket för två personer till Sveriges öppningsmatch i Ryssland! Detta i samband med att du blir medlem hos Coolbet och bettar minst 100 kronor på matchen mellan Sverige – Chile imorgon.

Coolbet-Banner

Nedräkningen inför VM har börjat på riktigt och nu går vi in i de slutliga förberedelserna inför världens största fotbollsturnering i Ryssland om lite mer än två månader. Chile har rest till vårt vackra land för att möta vårt kära landslag i en träningsmatch denna lördagskväll klockan 18.00 på nationalarenan Friends Arena.

Ta chansen att vinna VM-paket hos Coolbet

Janne Andersson och hans gulklädda gäng är som sagt i full förberedning inför VM. Det är nästan så man själv fortfarande inte har greppat att vi faktiskt ska spela VM i år! Och det bästa av allt är att just DU kan vara på plats när spektaklet drar igång nere i Vladimir Putin-land. Coolbet lottar ut ett VM-paket till en ny spelare som bettar på just denna match mot Chile för minst 100 kronor. Det enda kriteriet är att du inte redan får vara medlem på sajten, och att detta erbjudande endast gäller imorgon 24:e mars. Erbjudandet är endast tillgängligt via vår länk här på sidan, så vill du ha chansen att vinna detta VM-paket är det bara att följa våra länkar till Coolbet.

Efter att ha kommit tvåa efter Frankrike i gruppspelet inför VM väntade playoff-match mot antingen Danmark, Italien, Schweiz eller Kroatien. Lottningen drogs och svenskarna satte kaffet i halsgropen när de fick se att vi blev lottade att möta Italien. Det var en dödsdom.

Men två playoff-möten mot Gli Azzurri senare var det vi gulblåa som mot förmodan svarat för en otrolig bragd. Jakob Johansson blev den oväntade hjälten när han på Friends stänkte in ett ganska fult mål som tog på en italiensk försvarare innan bollen letade sig in i nätet bakom Gianluigi Buffon. Det blev också det enda målet på dessa två möten och efter att ha genomlidit 180 stenhårda minuter kunde svenskarna fira att de mot alla odds lyckats ta sitt land till det första VM-slutspelet på 12 år.

Läget i Janne Anderssons trupp ser ganska bra ut med få skadebortfall att rapportera om. Jakob Johansson är sedan tidigare borta med tanke på den korsbandsskada han oturligt drog på sig i det andra mötet mot Italien. Även målvakten Robin Olsen har varit borta en längre tid med en skadad axel och även han kämpar mot klockan att bli hel tills VM drar igång.

Emil Krafth har ryggproblem och Ludwig Augustinsson klev av med känningar i baksida lår i onsdags, vilket har lett till att båda har lämnat truppen. Även Isaac Kiese-Thelin är tveksam till spel eftersom han dras med sjukdom. Detta har öppnat upp för två nya ytterbackar i Niklas Hult och Johan Larsson att visa upp sig. Båda har varit med i landslagssammanhang tidigare och nu har de verkligen chans att imponera på Janne Andersson på dessa två matcher de har på sig. Det har även målvakterna Kristoffer Nordfeldt, Karl-Johan Johnsson och Jacob Rinne. Med tanke på att tilltänkta förstemålvakten Robin Olsen går skadad är det alltså ett ypperligt tillfälle att visa framfötterna nu.

Använd denna länk så har du chansen på VM-paketet

Förutom matchen mot Chile imorgon kväll, ställs Sverige mot Rumänien på bortaplan nästkommande tisdag. Janne Andersson har tidigare varit klar med att han kommer att ställa upp två olika startelvor och att alla spelare i truppen kommer att få speltid.

Blir du medlem hos Coolbet imorgon lördag (24:e mars) och lägger ett bet för 100 kronor på matchen Sverige – Chile har du alltså chansen att kamma hem ett VM-paket som heter duga. VM-paketet innehåller:

  • Direktflyg t/r från Arlanda – Nizjnij Novgorod för två personer
  • Två matchbiljetter till Sveriges öppningsmatch mot Sydkorea
  • Två nätter på trestjärnigt hotell
  • Använd dig av våra länkar för att ha chansen att vinna detta VM-paket!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.