betfair boostade odds iran-portgual vm 2018

7.00 på Portugal att vinna ödesmatchen mot Iran

Fotbolls-VM går in i de sista gruppspelsomgångarna från och med idag. Hos Betfair får alla nya medlemmar förhöjda odds från 1.36 till fina 7.00 på att Cristiano Ronaldo och hans Portugal vinner över Iran.

Ny Ronaldo-show att vänta?

Iran var endast ett bortdömt mål ifrån en poäng mot spanjorerna senast. Det var en genomgående stark insats av Saman Ghoddos och de andra iranierna, men marginalerna var helt enkelt inte på deras sida i matchen som slutade 1-0 till Spanien. Hoppet om en plats i åttondelsfinalen lever fortfarande, men i så fall gäller det att tre poäng hämtas hem idag mot Portugal.

Hämta oddsboosten hos Betfair

 

Det är ett Portugal som i de två inledande matcherna blivit räddade av megastjärnan Cristiano Ronaldo. Spelmässigt har inte portugiserna övertygat, men har man en spelare som Ronaldo i laget spelar det bevisligen inte så stor roll. Fyra poäng står sydeuropéerna på inför denna drabbning vilket innebär att en pinne räcker för vidare avancemang till slutspelet. Vill man däremot vinna gruppen framför Spanien, som även de har fyra poäng, gäller det att vinna denna matchen – något vi definitivt anser vara möjligt så länge Ronaldo är på spelhumör.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCY.
  • Placera ett spel på att Portugal vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner Portugal får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.