Oddsboost Malmö

Boostade odds – Malmö vs Hammarby!

Mesta mästaren Malmö FF tar emot Hammarby på Stadion under lördagen. Inför denna heta allsvenska match i kampen om Europaplatserna har Betfair boostat upp oddsen löjligt mycket med 50.0 i odds på MFF och 80.0 i odds på ”Bajen”. Så här gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMFV
  • Placera ett singelspel på att MFF eller Hammarby vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insättningen som räknas till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Malmö pressat att vinna

Senast lagen möttes var det ett MFF i kris. Magnus Pehrsson hade precis fått sparken och sportchefen Daniel Andersson ledde laget från bänken i den matchen. Då blev det seger för Stockholmslaget med 3-2, efter att Djurdjic gjort två mål och de grönklädda vänt underläge två gånger om.

Nu ser det annorlunda ut även om Hammarby fortfarande ligger före i tabellen med fem poäng. Malmö har fått ett rejält lyft under nye tränaren Uwe Rösler och jagar den sista europaplatsen så att man kan upprepa europaspel även nästa år. Denna säsongen lyckades man ju ta sig till Europa League och vann faktiskt första hemmamatchen i gruppspelet mot självaste Besiktas med 2-0.

Hammarby kan säkra Europaspel

”Bajen” var länge med och slogs om SM-guldet men återigen räcker man inte hela vägen. Laget har faktiskt bara tagit 1 SM-guld i världshistorien och nu får man se guldet gå till antagonisten AIK istället. Dock har Hammarby chansen på europaspel i allra högsta grad. Med fem poäng ner till MFF på fjärdeplatsen innebär en seger att avståndet ökar till åtta poäng. Med då enbart fyra omgångar kvar att spela kommer det garanterat att bli kval till Europa League för de grönvitrandiga.

Förlust däremot och man har ett minst sagt motiverat MFF i bakhasorna, enbart två poäng bakom. Då kan de bli tufft att hålla skåningarna bakom sig, som är den enda svenska klubb som satsar stort på Europa. Hur som helst väntar en spännande match på Stadion i Malmö där hela fyra spelare i Hammarby har tillhört MFF och återigen får äran att springa in på en nästintill fullsatt arena.