boostade odds united gunners

Boostade odds när United tar emot Arsenal

Ett klassiskt rivalmöte väntar på Old Trafford när Manchester United tar emot Arsenal. För att ge extra spänning till mötet har det gedigna spelbolaget Betfair har boostat oddsen rejält på båda lagen. Seger för Manchester United låg på 1,86 men är nu på hela 10 gånger pengarna. För Arsenal är det ännu högre då bettingsidan höjt oddsen från 4,0 till 18 gånger insatsen. Så här gör du för att ta del av oddsboosten:

* Skapa ett nytt konto hos Betfair
* Använd kampanjkoden ZFBMG vid registrering
* Placera ett singelspel på att antingen Manchester United eller Arsenal vinner matchen
* Högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 50 kronor

Spännande match mellan två rivaler

Manchester United vs Arsenal är ett gammalt klassikermöte mellan två stora lag. Du minns säkert duellerna mellan Fergie och Wenger men framförallt Roy Keane vs Patrick Vieira. Då var det englands två bästa klubbar som gör upp men idag är förutsättningarna annorlunda. United har haft en katastrofsäsong i ligaspelet och är sjua i ligan inför matchen. Arsenal däremot har hittat formen efter de två inledande förlusterna mot City och Chelsea.

Totalt har “The Gunners” spelat 12 matcher utan förlust i ligaspelet och med Europa League och EFL Cup är det 18 stycken. En otrolig bedrift av Unai Emery som fått igång laget på alla plan.

Arsenal i storform

Enligt oddsen är United favoriter men det är långt ifrån säkert. Formen hos hemmalaget är urusel och senast fick man bara 2-2 mot bottenlaget Southampton. Månadens spelare Victor Lindelöf är dessutom skadad och med Jones och Mctomminay i backlinjen är det inte mycket som talar för att man håller tätt.

Hur som helst kan du välja själv vad du vill spela på eftersom Betfair ger boostade odds både på Manchester United och Arsenal. Skapa ett konto hos Betfair idag och följ instruktionerna ovan för att ta del av detta gedigna erbjudande.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.