Sverige Österrike boost Betfair

100.0 PENGARNA PÅ SVERIGE

Efter sommarens VM-succé är det nu dags för Janne Anderssons mannar att ta sig an Österrike. Trots att Sverige var ett av världens åtta bäst länder i somras har Betfair boostat oddsen till 100 gånger pengarna på att blågult vinner över Österrike. Oddsboosten gäller för nya kunder som signar upp hos spelbolaget Betfair. Så här gör du för att ta emot det boostade oddset:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBMEQ
  • Lägg ditt spel på att Sverige vinner över Österrike
  • Högsta kvalificerade insatsen är 10 kronor som räknas till kampanjen

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Fortsätter succén för Janne Andersson?

Sveriges VM-succé 2018 är inte något den svenska befolkningen i första hand kommer att glömma bort. Janne tog sitt manskap bland de åtta bästa i världen och hela sommaren dansade Sverige. Nu är det tillbaka till vardagen för blågult som går in i den nya tävlingen Nations League. Inför matchen mot Turkiet på Friends ska Sverige åka till Wien för ett genrep mot Österrike. En nation som inte spelade VM. Även om det är en träningsmatch är det viktigt att Sverige vinner för att hålla sig kvar eller fortsätta klättra på världsrankingen. Inför matchen ligger Sverige på 13:e plats i världen, en placering man ska vara nöjda med.

Revansch att kräva

2013 minns alla säkert matchen på Friends Arena mellan Sverige och Österrike. Sverige var piskade att vinna för att nå Playoff och en viss Zlatan Ibrahimovic avgjorde i matchens slutminuter. Portugal blev dock för svåra i Playoff och det blev inget VM i Brasilien. 2015 fick Österrike sin revansch efter att man besegrade Sverige med 4-1 på Friends, Sveriges sämsta resultat någonsin på den sex år gamla nationalarenan. Nu är det dags för fotbollslandslaget att ta revansch i Wien och tror du Sverige vinner finns det oddsboost att ta del av. Spela till oddset 100.0 på att Sverige vinner över Österrike borta.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.