Spanien Kroatien boost Betfair

Lägg ditt boostade spel på Spanien nu!

Spanien tar emot VM-finalisten från i somras, Kroatien. Betfair slår till med en riktig dunderkampanj för alla nya medlemmar, hela 60 gånger pengarna på spansk seger. Allt du behöver göra för att få det galna oddset är att skapa ett konto hos Betfair!

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMET vid registrering
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 10 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Spanien jobbar vidare efter fiaskot i VM

Spanien åkte mycket förvånande ut i åttondelsfinal i sommarens VM i Ryssland. Värdnationen Ryssland lyckades vinna åttondelsfinalen mot Spanien efter att straffläggning fått avgöra. Koke och Iago Aspas missade sina straffar och värdnationen Ryssland var vidare till kvartsfinal. Spanien fick mycket kritik för hur man spelade i åttondelsfinalen. Trots att man hade hal 79% bollinnehav hade man inte så många riktigt farliga målchanser. Man var ofta ineffektiva i uppbyggnadsfasen och fick många gånger vända tillbaka till backlinjen för att börja om.

Luis Enrique har i sin trupp till Nations League valt att ge en rad unga spelare förtroende. Tre debutanter finns i truppen: målvakten Pau Lopez, ytterbacken Gaya samt mittfältaren Dani Ceballos. Enrique har även bytt ut hela 11 spelare från VM-truppen från i somras. Marcos Alonso och Alvaro Morata ratades inför VM men har nu fått förtroende under Enrique.

På hemmaplan är Spanien otroligt starka, på de senaste tre åren har man endast förlorat en gång. Spanien har egentligen oddset 1.66, men med Betfairs förmånliga erbjudande får du som ny kund hela 60.0 i odds! På gränsen till att vara för bra för att vara sant. Skapa ett konto hos Betfair och ta del av erbjudandet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.