Manchester City Fulham boost Betfair

Boostat odds på Manchester City!

Manchester City gästas av nykomlingen Fulham i Premier Leagues femte omgång. Betfair boostar oddset på City-seger till 6.0 från ursprungliga 1.10, skapa ett nytt konto hos Betfair för att ta del av erbjudandet.

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMET vid registrering
  • Lägg ett spel på att City vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Manchester City med siktet inställt på andra raka ligatiteln

Manchester City vann Premier League i storslagen stil förra säsongen. 100 inspelade poäng samt 106 mål framåt, City var nästintill oslagbara förra säsongen. City har inlett denna säsongen stabilt, tre segrar och en oavgjord på de inledande fyra omgångarna. City ska med sin trupp absolut vara med och slåss om de stora titlarna i Europa, kanske är det City som lyfter CL-bucklan i maj 2019?

När Fulham kommer på besök till Etihad Stadium ska det inte vara några som helst problem för City att plocka tre poäng. Fulham har visserligen kommit igång i de senaste matcherna och har en Alexandar Mitrovic i högform men City ska vara för bra. City är troligtvis Premier Leagues bästa lag och är otroligt svårslagna, det är ingen slump att spelbolagen sätter oddset 1.10 på seger för City. Värdet på 6.0 i odds på City är därför extremt bra, nästan för bra för att vara sant.

City har under de senaste säsongerna värvat otroligt starkt, under sommaren hämtades Leicesters poängkung Riyad Mahrez in. Transfersumman sägs ligga på omkring 65 miljoner euro och med dagens transfersummor så känns det som ett rimligt pris sett till vad Mahrez kan bidra med. Under de senaste tre säsongerna har Mahrez stått för 59 poäng i Leicester, så det är inget snack om saken att City får in en spelare med otroligt hög högstanivå.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.