England Spanien boost Betfair

Oddsboost på både England och Spanien i Nations League

En av de hetaste matcherna i Uefa Nations League är den mellan England och Spanien. Lördagens spännande drabbning väcker intresse från hela världen och vill du spela på matchen finns det väldigt bra oddsboostar att ta del av hos Betfair. Inför matchen låg oddsen på England på 2,50 och för spansk seger var oddsen 2,60. Dessa har höjts till 14.0 gånger pengarna för England och odds på16.0 för Spanien. Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMEP vid registrering
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

England en av de stora överraskningarna under VM

Ingen har väl glömt hybrisen som drabbade England i somras. ”It’s coming home” hördes överallt i Europa från engelsmännen, men tack och lov lyckades laget inte hela vägen. I semifinalen mot Kroatien tog det slut och sen förlorade man dessutom mot Belgien i match om tredjepris och det blev ingen medalj för Southgates mannar. Nu väntar Nations League-match mot Spanien och det är en knappast en match som blir enkel för ”Three Lions”. England har nämligen inte vunnit över Spanien sedan 1996. Nu har man dock chansen med fördel av hemmaplan och ett rejält självförtroende sedan sommarens VM-turnering, där man blev fyra.

Vart är Spanien 2018?

I VM blev det ingen succé för Spanien som åkte ur redan i åttondelsfinalen, efter straffar mot värdnationen Ryssland. En stor missräkning för Spanien vars tränare fick sparken några dagar innan VM och numera återfinns i Real Madrid. Istället är det nu Luis Enrique, tidigare Barcelona-tränaren som är huvudtränare för det spanska landslaget. Har han fått i ordning på laget inför sin första träningsmatch? Spelarna har i alla fall pratat om en förbättring och att laget nu har börjat om på ny kula. Räcker det för seger mot VM-fyran på Wembley återstår att se. Oddsen är iallafall gynnsamma för båda lagen hos kungen av oddsboostar, Betfair.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.