arsenal tottenham londonderby oddsboost

Boostade odds i hett Londonderby

Ett av de mest intressanta rivalmötena i Premier League på länge väntar mellan Arsenal och Tottenham på Emirates Stadium i London. För att ge extra krydda till matchen har Betfair boostat upp oddsen rejält på seger för såväl Arsenal och Tottenham. Odds för seger på Arsenal låg på 2,4 men är nu uppe i 12x pengarna tack vare oddsboosten. Seger för bortalaget Spurs låg på 2,7 men är nu höjt till 16. Du väljer själv vad du ska spela! Så här gör du för att ta del av det boostade oddsen:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMGV vid registrering
  • Placera ett singelspel på att Arsenal eller Tottenham vinner matchen
  • Högsta kvalficerade insatsen som räknas till kampanjen ligger på 50 kronor
  • För fullständiga regler och villkor besök Betfair

Spela dina boostade odds genom att klicka här!

Hett Londonderby väntar

Att Arsenal och Tottenham är varandras nemesis är knappast någon hemlighet och det är två lag i bra form som ställs mot varandra. Arsenal har inte förlorat sedan de två inledande förlusterna mot Manchester City och Chelsea, inte bara i ligan utan i samtliga turneringar. Man har 17 raka matcher utan förlust och vann senast i den svåra bortamatchen mot Bournemouth. Unai Emery har fått ordning på laget och det är nog inte många fans till ”The Gunners” som saknar Wenger för tillfället.

Tottenham är också i kanonslag och har sex raka segrar i Premier League, Champions League och Ligacupen. Den enda förlusten i ligan sedan september kom mot omöjliga Manchester City men laget har imponerat på sistone genom att vinna mot såväl Inter som Chelsea i de två senaste matcherna.

Spurs har fått tillbaka trion Dele Alli, Christian Eriksen och Harry Kane och det går att skönja resultat omedelbart. När trion är på spelhumör är Tottenham väldigt svårslagna och det gäller för Spurs-fansen att be till fotbollsgudarna om att trion har en bra kväll. Annars blir det tufft att få med sig poäng borta mot Arsenal. Förra säsongen vann lagen sina respektive hemmamatcher men det återstår att se hur denna säsongen går för lagen. Inför matchen ligger Tottenham trea medan Arsenal är femma.