Betfair oddsboost omval 2018

30.0 PÅ EXTRAVAL I SVERIGE!

Det politiska valet är snart här och osäkerheten till vem som kommer styra Sverige kommande fyra år har aldrig varit mer osäker. Ingen av de tre blocken är nära till att skapa egen majoritet vilket kan innebära att det blir extraval. Trots att chanserna för extraval ökar har Betfair boostat oddsen rejält, från 6,0 gånger pengarna till hela 30.0 insatsen. Så här gör du för att ta del av de boostade oddsen:

  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Använd kampanjkoden ZSAM37 när du registrerar dig
  • Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor

30.0 på att det blir omval hos Betfair här!

Politisk osäkerhet om vem ska styra Sverige

Aldrig förr har det politiska valet varit så ovisst. Visst nådde ingen majoritet förra valet heller men då hade SD heller inte samma procent som man har nu. Både det röda blocket, med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet, samt Alliansen med KD, Centern, Moderaterna och Liberalerna, hamnar i de senaste opinionsundersökningarna runt 40%. Alltså hela 10% ifrån majoritet. SD ligger på runt 17-18% i senaste opinionsmätningarna, något som räcker till att man kan fälla en budget likt man gjorde mot den röda budgeten efter valet 2014.

Följer SD samma väg som Trump och Brexit?

Man ska inte lita på opinionsundersökningar på samma sätt som man kunde förr. Det har världen fått erfara vid två stora politiska händelser de senaste åren. När Trump blev vald till president och när Storbritannien röstade om att EU visade opinionsrapporterna en helt annan utgång. När det gäller lite mer kontroversiella personer, partier eller åsikter är det ofta så att många inte vågar uttrycka dessa i opinionsundersökningar. Sedan visar valresultatet på något helt annat. Därför är det väldigt sannolikt att Sverigedemokraterna får mer procent i valet än vad mätningarna visar inför valet. Ju fler procentenheter som SD får, desto större chans att det blir extraval. Trots detta har alltså Betfair boostat oddsen till hela 30.0 gånger pengarna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.