Italien Polen boost Betfair

Boostade odds på favoriten Italien

Nations League är igång för fullt när Italien tar emot Polen på Stadio Renato Dall’Ara i Bologna. Italien missade VM för första gången på 50 år och är ute efter revansch i första tävlingsmatchen sedan dubbelmötet mot Sverige. Italien är enorma favoriter men trots detta har Betfair boostat oddsen rejält och erbjuder 10.0 i odds på att Italien vinner över Polen istället för 1,75 som var fallet tidigare. Så här gör du för att ta del av det boostade oddset.

  • Skapa ett konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBMEO
  • Placera ett spel på att Italien vinner över Polen
  • Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Italien vill ha revansch för missat VM

Italien hade inte missat VM sedan 1958 när man lottades mot Sverige i Playoff. Efter två matcher där Gli Azzurri inte lyckades göra mål var man ute och missade VM. Italien har inte spelat en tävlingsmatch sedan dess men i träningsmatcherna har det inte varit särskilt bra resultat. På fem träningsmatcher efter uttåget har laget bara vunnit mot Saudiarabien. Nu är det dock ny tränare och ett nytt manskap som väntar för Italien som siktar på att ta sig till EM 2020 och vinna sin grupp i Nations League. Förutom Italien och Polen är Portugal den tredje nationen.

Polen var otroligt svaga i VM

Några som också söker revansch är Polen, en av VM:s största besvikelser. Lewandowskis lag åkte ur med dunder och brak i VM redan efter två matcher som man förlorade mot Senegal och Colombia. Det räckte inte med en seger mot Japan i sista matchen. Nu har man tuffast möjliga motstånd i första rundan av Nations League när laget åker till Bologna för en svår bortamatch mot Italien. En match Polen inte ska ha en chans att vinna. Betfair boostar ändå oddsen rejält til 10 gånger pengarna på seger för Italien. Bli medlem idag hos Betfair för att ta del av erbjudandet.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.