boostat odds liverpool

Oddsboost när Liverpool förväntas ta enkel hemmaseger

Boxing day väntar och trots att den obesegrade serieledaren Liverpool spelar hemma mot bottenlaget Newcastle har Betfair boostat upp oddsen rejält på seger för hemmalaget. Tidigare låg oddset på 1,14 medan det nu ligger på 6.0 för nya kunder. Så här gör du för att ta del av de boostade oddsen:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd kampanjkoden ZFBMHF vid registrering
  • Placera ett singelspel på att Liverpool vinner över Newcastle
  • Högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 50 kronor
  • Besök Betfair för fullständiga regler och villkor

Spela dina boostade odds genom att klicka här!

Liverpool stormar mot titeln

När Premier League nu går in i den tuffaste delen av säsongen är det ett Liverpool med högt självförtroende. Laget har fortfarande inte förlorat i Premier League och bara släppt in två mål på Anfield på de 14 senaste hemmamatcherna. Dessutom talar historien för Liverpool som inte förlorat på Boxing Day sedan 1986/87. När man nu tar emot Newcastle hoppas man kunna förlänga sviten och öka ytterligare i toppen där man just nu har fyra poäng ner till tvåan Manchester City.

Newcastle krigar i botten

För Rafa Benitez, för övrigt den senaste tränaren som vann en titel för Liverpool, blir det en återkomst till gammal mark. Årets säsong i Premier League har dock inte blivit vad ”Rafa” hoppats på. Laget har bara en vinst på de fem senaste matcherna och inte mycket talar för att man lyckas vända trenden när det nu är Liverpool man ställs emot, på bortaplan dessutom.

Boostade odds hos Betfair

Trots att Liverpool alltså med största sannolikhet kommer att vinna matchen boostar Betfair upp oddsen rejält. Laget har sex raka segrar i alla turneringar och har enbart förlorat i Champions League under hösten. Klopp har något på gång och det kan mycket väl bli så att Liverpool står högst upp på pallen när serien är slut. Mycket avgörs under jul och nyår och efter Boxing Day vet vi om man tagit ett steg närmare titeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.