Hammarby Sirius boost Betfair

Missa inte ditt boostade odds på Hammarby!

Hammarby gästar Studenternas IP och Sirius i Uppsala under måndagskvällen och det är en match som är otroligt viktig för båda lag.

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMEV vid registrering
  • Lägg ett spel på att Hammarby vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

 Hammarby kan minska avståndet till AIK

Eftersom AIK förlorade mot Norrköping igår har Hammarby chans att minska avståndet upp till serieledarna. I nuläget har man fem poäng upp till AIK men kan vid seger minska detta avstånd till endast två poäng. På söndag möts AIK och Hammarby i ett av de mycket spännande Stockholms-derby, om Hammarby vinner idag har de på söndag chans att gå om AIK i kampen om SM-guldet.

Hammarby förlorade senast mot Djurgården med 1-3 efter att ett pånyttfött Djurgården gjort en av sina bästa matcher den här säsongen. Inför derbyt mot Djurgården hade Hammarby sju raka matcher utan förlust. Värt att nämna inför bortamatchen mot Sirius är att Hammarby är allsvenskans bästa bortalag med ett facit på 5-4-0.

Sirius har det tufft i botten och ligger just nu på kvalplats till Superettan. Sirius hade en fin period i somras då man tog fyra raka segrar, därefter har man dock tre raka förluster och Sirius har på dessa tre matcher släppt in hela 12 mål. Hammarby är stora favoriter inför mötet med Sirius och kommer vara extra taggade då man har chans att krympa avståndet upp till AIK till två poäng.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.